Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim, ti kosaraztatok már ki csinos nőt aki felkínálta magát nektek ? Utána nem éreztétek magatokat furcsán ? Okokat is soroljatok pl miért tettétek.
32 eves vagyok , jelenleg egyedülálló.
Van egy nő akivel egy éve viszonyom van , de inkább csak szexre korlátozódik mert a lány férjezett. Kb havi egy alkalommal , két havonta szexelunk . Igazából gyönyörű egy nő , és az ágyban is kimagasló , talán az egyik legjobb akivel eddig dolgom volt , én nem vagyok egy tipikus adonisz nem tudom mit lát bennem bár gondolom tetszik neki az ágyban nyújtott teljesítményem , megadom neki azt amit kíván. Viszont mióta tart ez az egész azt vettem észre más nők igazából nem érdekeknek annyira szexuálisan , felkínálta magát egy hölgyike de vissza utasítottam pedig csinos volt meg kedves , magam sem értem mi van velem . Vhogy azt érzem nem tudna senki olyat nyújtani amit hébe hóba megkapok, viszont az meg kevés alkalom , akármennyire nézem . Már kezdek aggódni hogy szerelmes lettem pedig nem szeretnék 😄 Mással is fordul elő hasonló vagy csak én vagyok ilyen lúzer , hogy hű vagyok egy egyébként hűtlen nőhöz , de csak azért mert túl fel lett téve a mérce ? 😅
Ez most vmi önreklám?
Mert hogy a sztori kamu ,az is biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!