Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján szerintetek leszbikus a lány?
Vonattal jöttem Budapestre, és velem szemben egy nagyon csinos fiatal lány ült, olyan 20-25 körül lehetett. Próbáltam közeledni felé, nagyon kedves volt, beszélgettünk is, de a flörtölésemet ignorálta. Furcsának tartottam, de gondoltam, hogy csak nem tetszem neki annyira. Megjöttünk, a lány előttem szállt le, szóval végig a peronon láttam, egy lány várt rá, mikor odaért hozzá átölelte és meg is csókolta, de nem olyan kis puszi, hanem rendesen nyelvesen, ott mindenki előtt…
Pedig egy tök aranyos, nőies lány, bár csak finoman volt sminkelve, de egy nagyon színes ruha volt rajta, kiengedett hullámos haja volt, aranyos és szexi szemüveg, stb. Cseppet sem tűnt leszbikusnak, amíg ezt nem láttam. Szerintetek komolyan leszbikus? Megpróbáltam felszedni egy leszbit??? 28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!