Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Metélt fiúk milyen az élet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Metélt fiúk milyen az élet fityma nélkül? Nem érzitek kevesebbnek magatokat ezáltal? Nem szégyenkeztek?

Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 17:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
fitymaszűkület miatt kellett levenni, bár azt mondta a doki hogy fog maradni belőle, de ezt a szitu dönti el stb. már akkor gyanúsnak kellett volna lennie, végül teljes lett, szerintem csak könnyebb volt ezt megcsinálniuk. nem, nem érzem kevesebbnek, szégyenkezni meg meg sem fordult soha a fejemben. ha valamikor szóba kerül majd egy lánynál, mondom hogy nem vallási hanem egészségügyi okai voltak
2022. szept. 18. 17:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom milyen vele, születésem után vallási okokból szüleim által lett beáldozva, neméreztem a hölgyeknél, hogy ez bárkinek is gond lett volna!
2022. szept. 18. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
Én sokszor égtem miatta, meg magyarázkodni kellett
2022. okt. 10. 14:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb fityma nélkül,nekem sokáig volt majd szűkület miatt leszedték. Eddigi barátnőimnek mind tetszett , végzi a dolgàt rendesen és nem szégyenlem :)
2022. okt. 18. 06:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szégyenkezek miatta. Szűkület miatt szedték le.
2022. okt. 18. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, hogy nokent irok, de ezen semmi szegyenkeznivalo nincs. (Sot, az en velemenyem szerint jobb is metelten.)

A baratomnam es az elozo baratomnak is metelt van, teljesen normalis dolog.

28N

2022. okt. 18. 19:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Azoknak a csajoknak tetszett, akikkel eddig összejöttem. Az pedig, hogy rajtuk kívül más mit gondol a pöcsömről, nem érdekel. 😙
2022. okt. 18. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy fitymával kevesebb vagyok,de tisztább vagyok,kinézetre jobban tetszik,izgatóbb számomra így.
jan. 19. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!