Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nincsenek körülmetélve, azoknak élvezés utan nem ragad össze a fitymájuk?
Figyelt kérdés
Ejakuláció után még sok ideig folyok. Mindig eláztatom a gatyámat. Jah körül vagyok metélve, így nekem csak a gatyámhoz ragad.2022. aug. 29. 23:29
2/10 anonim válasza:
Ha nem törlöm le a farkamról a spermát, akkor összeragadna, de inkább az alsógatyához szokott néha a fityma vége hozzáragadni.
3/10 anonim válasza:
A kedves, kielégített partner szívesen leszopogatja és ha érzéssel csinálja második orgazmusra is van esély😉
4/10 anonim válasza:
Ejakuláció után kb 1 perccel már tuti nem jön semmi. Lemosom, megtörlöm, elrakom.
5/10 anonim válasza:
Nekem is van utófolyásom néha. Ha élvezés után felöltözés és indulás van, előfordul alsónadrághoz ragadás, de nem olyen elviselhetetlen. Ha nagyon pedáns vagy, a gáttájtól kiindulva masszírozd ki az utolsó cseppeket is, mielőtt felöltözöl.
6/10 anonim válasza:
nekem is jön még belőle utána. szex után pisi zuhany és tiszta vagyok.
vagy ha van második menet (megszakítva szexelünk) akkor is ez a procedure: élvezés, smúzolás, pisi, kolbimosás és round 2
7/10 anonim válasza:
Én megvárom míg lelankad meg törlöm és kész.
8/10 anonim válasza:
Sohase sietek, mindig megvárpm amig kicsepeg, utána pisilek, utána megmosom. A fityma az cuki, de szerintem kisfiús, én sem hordok.
9/10 anonim válasza:
elég nagy fitymám van de sose ragadt még össze
10/10 anonim válasza:
Ha éppen nem pillanatragasztót spriccelnek, akkor nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!