Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet nőként szexkapcsolatot kezdeményezni?
Mindketten szinglik vagyunk. Ő udvarolt nekem sokáig, de egy-két randi után kiderült, hogy nem nagyon működik a dolog. Nekem ő nem tetszik annyira - a külseje alapvetően bejön, de a viselkedése nem. Sok dolog zavar benne, nem az esetem. Szóval barátnak tuti nem kéne...
Privit légyszi ne írjatok, a kérdésem nem egy apróhirdetés akar lenni. Csak tényleg tapasztalatokra vagyok kíváncsi, mennyire működik szerintetek ez a dolog? Illetve megalázó-e szerintetek, ha egy nő úgymond "odadobja a testét", de érzelmek nélkül. A szex tényleg hiányzik, és nagyon ritka nálam, hogy egy pasit fizikailag vonzónak tartok ahhoz, hogy hajlandó lennék lefeküdni vele.
Nem is értem. Mért dobnád oda magad? Csak mert nő vagy? Nőként is ugyanúgy kihasználhatod a másikat mint fordítva.
Ha neked szex kell és benne van akkor miért ne?
Volt szexkapcsolatom nőként, annak indult, az is maradt. Semmi baj vele: ha tisztázzátok, ki mit szeretne (és mit nem), és tudtok őszintén, nyíltan beszélni a vágyaitokról (hogy a szex úgy működjön, hogy mindkettőtök számára kielégítő legyen, mivel anélkül értelmetlen), akkor nagy baj nem lehet.
Nem éreztem megalázónak: ha szerelmes lettem volna az illetőbe, és a szexet arra használtam volna, hogy a közelében lehessek, miközben tudom, hogy ő nem akar többet, az megalázó és fájdalmas lett volna, de így... ? Szerintem teljesen rendben van. Ha nem jön be mégsem, nyugodtan jelezheted neki, hogy másra számítottál, tévedtél, ez mégsem neked való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!