Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek jó ötlet nőként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet nőként szexkapcsolatot kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Mindketten szinglik vagyunk. Ő udvarolt nekem sokáig, de egy-két randi után kiderült, hogy nem nagyon működik a dolog. Nekem ő nem tetszik annyira - a külseje alapvetően bejön, de a viselkedése nem. Sok dolog zavar benne, nem az esetem. Szóval barátnak tuti nem kéne...

Privit légyszi ne írjatok, a kérdésem nem egy apróhirdetés akar lenni. Csak tényleg tapasztalatokra vagyok kíváncsi, mennyire működik szerintetek ez a dolog? Illetve megalázó-e szerintetek, ha egy nő úgymond "odadobja a testét", de érzelmek nélkül. A szex tényleg hiányzik, és nagyon ritka nálam, hogy egy pasit fizikailag vonzónak tartok ahhoz, hogy hajlandó lennék lefeküdni vele.

2022. szept. 17. 19:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Baby ez attól függ hogy kívánod-e, "gerjedsz-e" rá, illetve hogy emberileg mennyire normális, figyelmes, meg tudsz-e benne bízni. Ismered a mondást, amíg az Igazira várunk addig az esélyesekkel is jól tudjuk magunkat érezni 😅 Nem kell mindig a tökéletest hajtani, de csak annyi kompromisszumot érdemes kötni amennyi neked még belefér. A te döntésed.
2022. szept. 17. 22:15
 12/16 anonim ***** válasza:
63%

Nem is értem. Mért dobnád oda magad? Csak mert nő vagy? Nőként is ugyanúgy kihasználhatod a másikat mint fordítva.

Ha neked szex kell és benne van akkor miért ne?

2022. szept. 17. 23:28
 13/16 anonim ***** válasza:
62%

Volt szexkapcsolatom nőként, annak indult, az is maradt. Semmi baj vele: ha tisztázzátok, ki mit szeretne (és mit nem), és tudtok őszintén, nyíltan beszélni a vágyaitokról (hogy a szex úgy működjön, hogy mindkettőtök számára kielégítő legyen, mivel anélkül értelmetlen), akkor nagy baj nem lehet.

Nem éreztem megalázónak: ha szerelmes lettem volna az illetőbe, és a szexet arra használtam volna, hogy a közelében lehessek, miközben tudom, hogy ő nem akar többet, az megalázó és fájdalmas lett volna, de így... ? Szerintem teljesen rendben van. Ha nem jön be mégsem, nyugodtan jelezheted neki, hogy másra számítottál, tévedtél, ez mégsem neked való.

2022. szept. 17. 23:47
 14/16 anonim ***** válasza:
25%
Mondhat bárki bármit, de ha akár egy nő, akár egy férfi kizárólag szexkapcsolatra tartja magát alkalmasnak, az mindennek a legallja saját magára is nézve.
2022. szept. 18. 16:16
 15/16 anonim ***** válasza:
62%
Taníts minket, #14 mester.
2022. szept. 18. 19:49
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Majd az élet megtanít arra, hogy mi az az önbecsülés. Elárulom, aki belemegy szexkapcsolatta, az a közelében sincs.
2022. szept. 18. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!