Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, kutyába nektek nem undorító/visszataszító a segglyuk látványa?
Figyelt kérdés
Én mindig kicsit szégyellem magam meg úgy is érzem hogy a szexuális izgatottságtól “ki is tàgul“ picit. És mindig aggódom a látvány miatt.
Kérem olyanok válaszoljanak akik amúgy NEM análoznak mert ugye akkor nyílván tetszik.
2022. szept. 17. 10:37
21/37 Rex Hunter válasza:
egyik legjobb póz a kutyás! Én imádom amikor a popsi csattog szex közben és jól el lehet paskolni meg belemarkolni. Kis hajhúzással még izgalmasabbnak tartom, az nagyon bevadit :)
23/37 anonim válasza:
Nem az, pedig soha nem análozok és nem is akarok. Legyen tiszta és kész, picit még izgatom is kézzel, ha van rá igény.
24/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! Megnyugodtam.
2022. szept. 18. 15:09
25/37 anonim válasza:
Ha tetszik a lány, akkor valószínűleg a feneke is formás. Hogy van ott egy "kijárat" az természetes. Nem análoztam sosem, de nem zavar a látvány! Nyugodj meg és engedd el magad!!!
26/37 anonim válasza:
Imádom nézni ebből a pózból. Főleg izgi, ha szexuális izgatottságtól picit kinyílik!
F40
28/37 anonim válasza:
Inkább izgató és jobban beindit!
Az a baj hogy a popsit is megkívánom!
29/37 anonim válasza:
Nem, nagyon jól néz ki a kerek segg és a látvány miatt bennem van az ösztön, hogy oké jó lyukban vagyok. Nem szeretem az anált, de a segglyuk látványa ettől még szép.
30/37 anonim válasza:
A segglyuk természetes, jó segged legyen, a férfiakat az izgatja, az más kérdés, hogy pont, ha kutya pózba dugok egy csajt, akkor még, ha nincs is szuper segge, ebben a pózban akkor is jónak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!