Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire visszataszító, ha egy lánynak nagy a bimbóudvara, az a másik lány számára nem undorító, vagy ez kifejezetten izgató?
Figyelt kérdés
Az enyémről van szó.
Csak LÁNYOK írjanak, előre is köszönöm!
Gondolom, érthető volt a kérdésem :D
2018. okt. 10. 19:43
1/13 anonim válasza:
Engem nem zavarna a nagy udvar, ha én be vagyok engedve rá. Illetve a nyelvem, kezem számára szabad az út.
2/13 anonim válasza:
gondolom nem ez fog megitélni valakit, ha már ott tartasz. + pont lehet, de - nem hinném. Nekem bejön
3/13 anonim válasza:
Emiatt egyáltalán nem kell aggódnod :)
4/13 anonim válasza:
Ilyen apróságok nem számítanak
Cseppet sem taszító amúgy sem,miert lenne az? Mintha azt kérdeznéd hogy az átlagnál kisebb szem vagy nagyobb fülek taszitóak-e
6/13 anonim válasza:
Dehogy taszító. Nekem kifejezetten tetszik. Minél nagyobb anál jobban. Akár a 10 cm-ném nagyobbak is. Nekem is elég nagyok. Borzasztó izgatónak tartom.
7/13 A kérdező kommentje:
Nekem azért nincs olyan nagy (10cm) :D
Kb 5cm az egész.
Hány éves vagy?
2018. okt. 11. 16:49
8/13 anonim válasza:
Számomra semleges. Talán a nagyon nagy bimbóudvart (szóval pl. a 10 cm-es átmérőjűt, amiről a 6. írt :D) kicsit kevésbé találom esztétikusnak, de ha szeretném a lányt, nem érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!