Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gusztustalan,undorító,förtelmes,visszataszító ha a nők nem borotválják a puncijukat és a fiúk a kukijukat ?
Figyelt kérdés
Egyet kell értenem azzal az illetővel aki ma kérdést tett fel ezzel kapcsolatban mert én nőként utálom ha egy faszi szőrös. Úgy,hogy fiúk,lányok borotválkozzatok !2021. jún. 12. 13:18
2/19 anonim válasza:
Kívánok neked sok meztelencsiga pasit
3/19 anonim válasza:
Akkor barátkozz olyanokkal mint te és ne akarj másokat irányítani!
4/19 A kérdező kommentje:
Ti csak azért mondjátok mert szerettek szőrösek lenni. Én meg kívánok nektek sok olyan nőt akik elfogadják a sok jetit . Kevés lesz az ilyen. Úgy,hogy hajrá fiúk.
2021. jún. 12. 13:22
5/19 anonim válasza:
Nő vagyok,csupasz de azt utálom amikor egy pasi is az.
6/19 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el mert nőként nem találkoztam még ilyen csajjal !
2021. jún. 12. 13:26
7/19 anonim válasza:
Szerintem mindenki olyannak hagyja meg az intim szőrzetét amilyennek szeretné
8/19 anonim válasza:
Jesszus. Nem undorító semmi
Én pl imádom, ha egy pasi szőrös. Ha csupasz, az nekem nem férfias
Msgamon viszont a csupaszság tetszik. De nem undorító senki egy kis szőr miatt..
9/19 anonim válasza:
Engem csak nem érdekel mások némi szőrzete.
Praktikusabb ha legalább rövidre van vágva, de nem mindenkinek áll jól az se ha full csupasz.
10/19 anonim válasza:
Pedig nagyon is érzékies a női szőr. Tetszik a bokor, mert ad egy plusz látványt a testnek.
Amúgy nekem szőrös, de mikor legutóbb szexeltem, levágtam a partner számára, ám mivel megint nem szexelek 5 hónapja, hát visszanőtt. Majd lehet megint levágom, amíg csak én látom, mindegy.
30F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!