Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gusztustalan,undorító,förtelmes,visszataszító ha a nők nem borotválják a puncijukat és a fiúk a kukijukat ?
Alapvetően azt vallom, hogy mindenki úgy hordja, ahogy neki és a partnerének megfelel. A gond csak akkor van, ha az egyik fél nem hajlandó engedni a másiknak. Én általában csupaszítom magam, de volt olyan barátom, aki élt-halt a szőrért, hát az ő kedvéért meghagytam. Az más kérdés, hogy ő teljes zabolátlan-fésületlen kócos őserdőt szeretett volna, de elnézést kérek, én nem fogok egy szőrkerítésen keresztül pisilni, vérezni, nedvezni, stb. Mindennek van határa, és az enyém itt van. Másrészről meg volt egy olyan barátom, aki rendellenesen szőrös volt odalent, még a fitymáján is szőrök nőttek. Neki az első kézimunkánál megmondtam, hogy ne haragudj, de ezt így nem dugod belém, az orál meg teljesen kizárt. Belement, megkopasztotta, és utána minden úgy ment, mint a karikacsapás.
28N
Az előző kérdést, amire a kérdező hivatkozik, ő maga tette ki, ott mint férfi, itt pedig mint nő! Ugyan az az írás stílusa és szövegkörnyezete!
Ne üljetek fel a provokációra, ez egy szándékos polgárpukkasztó provokáló kérdés!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!