Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek nem undorító, visszataszító ha egy srácnak fekete/olajas/koszos a körme alatt szex közben?
Férfiként írom, hogy gusztustalanul igénytelen az olyan ember, aki "gyászolja a kismacskákat", vagyis retkes a körme alatt. Ha mindig le lenne vágva röidre a köröm, nem tudna alámenni a szutyok.
29F
A vőlegényem mindig véresre sikálta a kezét a kapcsolatunk elején és nagyon visszavágja a körmeit is, de így is maradtak foltok a kezén. Én mondtam neki, hogy ne súrolja véresre. Mindig kezetmos és kézfertőtlenítőt is tartunk itthon. Ha csak előjátékként használja a kezét, akkor ennyi elég is, ha pedig a kezével élveztet el, akkor szokott gumikesztyűt is húzni, mert amúgy is izgat az érintése.
Sose okozott semmilyen egészségügyi problémát.
Plusz szerintem szexi a kérges, munkás kéz a fehér húsba markolva :D
Eléggé, de az olaj, pl ha autoszereleö vki, az nagyon nehezen jön le. Akárhogy surolja, akármivel mossa...
De alapvetöen ez látszik egy kézen, h a munkája miatt fogja be vmi anyag és az nem jön le, vagy igénytelen és azért koszos.
Az igénytelenség zavaro, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!