Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy elvárás, ha csak a csupasz punci jöhet szóba?
15:
Hát ez szerintem csak sima hiszti, páromnak sincs nyírva, teljesen természetes. Se mikor én nyalok se mikor ő csinálja nekem nem került max 1-2x fél év alatt a szánkba szőr. Kiszedtük, folytattuk, semmi nem volt benne...
Ennyi erővel akkor legyen mindenki kopasz a fején, mert alváskor/öleléskor csikiz/rajtunk maradhat a hajszál 🤦
13-as voltam.
"30 perc intenzív szexhez nem kell sport, edzés."
Lehet hogy neked nem kell, mert te csak annyival járulsz hozzá az egészhez, hogy fekszel, mint egy farönk. De nem is értem, hogy akkor miért pont az izmosabb férfiak számítanak nálatok megnyerőbbnek?
"A 18 centi meg…nem tudod akar i a nagyobbat, viszont én akarhatok olyan pasit, akinek olyan van."
Remélem az első randin minden partnerednek belenézel a gatyójába...
"Hagy legyenek már a nők ek is elvárásaik, ha már nektek annyi van."
Na mesélj csak! Milyen komoly elvárásaink vannak felétek? Hogy időnként le kéne nyírni a dzsungelt? Meg ne szakadj! Vagy mi egyébre gondolsz? Házimunkára? A nők egy részének alapból imponál, ha a férfi nem mamahotelben lakik. Szerinted ki főz, mos, takarít rájuk? A fogtündér? 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!