Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy elvárás, ha csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy elvárás, ha csak a csupasz punci jöhet szóba?

Figyelt kérdés
Nem a pici szőrre gondolok, az nem zavar. De rendszeresen szedje le.

2022. szept. 17. 08:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
70%
7: el vagy tevedve az igenyessegben
2022. szept. 17. 09:54
 12/24 anonim ***** válasza:
32%
Most lehet itt vitatkozni azon, hogy kinek mi az igényesség, akinek a szőrtelenítés is beletartozik (mint pl. nekem), az nyilván olyan párral lesz, aki szintén így gondolja, aki pedig nem szőrtelenít, mert úgy érzi jól magát, annak meg olyan párja lesz, aki elfogadja őt szőrösen. Ennyi, felesleges győzködni egymást az igényességről, mert úgyse lesz a két tábor egy nevezőn.
2022. szept. 17. 09:57
 13/24 anonim ***** válasza:
91%

Ha a másik fél is így gondolkodik akkor nem. De az is lehet igényes, aki meghagyja. Sőt, nem véletlen van ott az.

Szerintem ha valaki úgy várja el a másiktól, hogy oda vissza működik addig nincs baj. De pl nálam ha ezt elvárnák akkor nagy elvárás lenne, mert nagyon érzékeny a bőröm és 1 hónapig vakarózok utána. Ezért is választottam olyan párt aki megérti és nem mellesleg ugyan ez a baja:) Az igényesség ott kezdődik ha mosakszik, nem büdös, nem hetekig 1 ruhát hord, nem olyan kócos naponta mint aki másnapos 😅

2022. szept. 17. 10:43
 14/24 anonim ***** válasza:
83%
Nem nagy elvàràs.
2022. szept. 17. 10:56
 15/24 anonim ***** válasza:
31%
#13 megint kifelejted, hogy NEKED az is lehet igényes, de pl. nekem személy szerint nem, én biztos, hogy a számba nem venném a pasim farkát úgy, hogy dzsungel van körülötte és szedegethetem a szőrszálakat a számból🤢Szóval kinek mi. Ha nektek így jó, oké, de másnak nem biztos.
2022. szept. 17. 11:01
 16/24 anonim ***** válasza:
34%
Nem az, de ha vannak elvárásaid, gondolom nem baj ha én is elvárom a 18 centit és a 30 perc intenzív dugást. (nem nyalást)
2022. szept. 17. 11:43
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

#16 Na azért lássuk be, hogy a 3 nem ugyanaz a kategória!

A dzsungelt le lehet nyírni egy "macsétával", csak ugyebár akarni kéne.

A 30 perci intenzív dugáshoz mi kell? Kitartás? Azt sportolással lehet javítani.

De a nagyobb dákót azt nem tudod csak úgy akarni. Mert mi is kell hozzá? Genetika? 😅

2022. szept. 17. 12:05
 18/24 anonim ***** válasza:
77%
Ahogy gondolod. Én meg olyan kényes palival nem lennék, aki rosszul van, ha természetes állapotában kell látnia egy felnőtt nő nemi szervét. Férfiatlannak tartom.
2022. szept. 17. 12:21
 19/24 anonim ***** válasza:
10%
Ennyi erővel ne vágass a hajadból, ne vágd le a körmödet, ne nyírd le a füvet a kertben, mert az úgy természetes, ahogy van.
2022. szept. 17. 12:30
 20/24 anonim ***** válasza:
79%

Ezek mögött praktikus szempontok állnak. Intim szőrzetre vonatkoztatva a felvetésed annyit indokol, hogy akié hosszúvá, dússá válik karbantartás nélkül, az időnként vágja rövidebbre. Azt nem, hogy a kedvedért napi szinten tükörsimává tolja, vagy fazonírozzon pici, szolid, szívecske alakú szőrfoltot a szeméremdombjára.

Amúgy az után, hogy leigénytelenezted a nőket, akik nem a te preferenciáidnak megfelelően viselik a fanszőrzetüket, illene emelt fővel viselned, ha más meg azt fejezi ki, hogy téged férfiatlannak talál. Szerintem egálban vagyunk.

2022. szept. 17. 12:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!