Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés mennyiben mas?
Once you go black you never go back. Szerintem ez mindent elmond :D
29N
Nem mond ez el semmit sem, csak azt hogy nem voltál még se feketével sem fehérrel.
Femcel vagy talan. Ennyi
Inkább incel, ha érted mire gondolok :).
Jelenleg nincs párom de volt mond2
A kicsivel nekem könnyebb a szex nincs annyi macera mint a naggyal
Teljesen megértelek. Nekem ezért nincs pasim, egy nős szeretőm van de ő mindenben tuti és isteni a farka is!!
24L
7#Igazad van.Nem tehetnek róla.
Te sem tehetsz róla hogy nyomorék vagy és másokban keresed a hibát.Ezért ajánlanék egy pszichológust.
A farokméret utca 10 alatt rendel.
7-es!
Nem teljesen értem amit írsz. Erre a részre gondolok:
"Sok jólelkű és aranyos pasit megbántani a farkuk miatt nagyon rossz érzés nekem! De nem tehetek mást"
Miért kell ezen megbántódni? Vagy miért alakítod úgy, hogy bántó legyél? Feltételezem szex után meneszted őket, esetleg ghosting-olsz.
Lenne egy konstruktív javaslatom, de ahhoz embernek kell lenni, és őszintének. Mondd meg első randin, hogy neked milyen paraméterek azok (hossz, átmérő), ami alatt biztos nem fog működni
Ez a legjobb, amit tehetsz. Mert nem is kérdeztél rá h mekkora, de tudtára is hoztad a lényeget. 😉
F30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!