Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik. Mit választanátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik. Mit választanátok?

Figyelt kérdés
Egy szex ára, aki jár prostihoz tudja max 200 €.

2022. szept. 10. 23:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
19%
Apád fasza van a szádba neked is. Csöves bánat vagy mint a többi majom itt a GYK-n
2022. szept. 11. 00:06
 22/31 A kérdező kommentje:
Jó akkor szavazzatok ahogy akartok. Be sem szólok sértegettek csak és teszitek magatok egy 2100 eurós szarral meg egy áramos fostalicskával, ami HA már annyi pénzed van miért nem Nissan GT-R t vettél pl??? Az is szar??? Attól, hogy pénzed van IQ még nuku.
2022. szept. 11. 00:10
 23/31 anonim ***** válasza:
73%

Jézusom, ez nagyon alja...

Az egyik dicsekszik a (valószínűleg nem létező) pénzével, mint az oviban, a másik meg szid egy telefon márkát, csak mert miért ne.

Szánalom.

2022. szept. 11. 00:31
 24/31 anonim ***** válasza:
54%

Nem létező pénz 😂😂😂😂

Higgy amit akarsz. Vállalkozó vagyok 10 éve nem iskolás szarjancsi mint ti…..

2022. szept. 11. 01:32
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Álmaim nőjét majd csak befűzöm valahogy, de a telefonomat lassan cserélni kell...
2022. szept. 11. 01:38
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Annyi a kérésem hogy ha megyek a mekibe akkor meleg legyen a BigMac jó? Köszi!
2022. szept. 11. 01:38
 27/31 anonim ***** válasza:
76%

Vállalkozó vagy? Aztán mire vállalkozol, te vállalkozó? Arra, hogy anyudék zsírján élsz 40 éves korodban is? 🤣

Parasztfasz...

2022. szept. 11. 09:30
 28/31 A kérdező kommentje:
Én caak azt nem értem, ha ennyire menő és lenéz másokat, akkor mit keres éjszaka a gyakorin? Az helyett, hogy a teslájávál cumiztatná a csajokat valamelyik diszkó előtt. Pedig az ájfonra is nedvesednek én viszont nem szóval rossz helyen próbálkozik 🤣
2022. szept. 11. 09:42
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
S21 ultrám van, az S22 designja nekem nem is tetszik annyira
2022. szept. 11. 10:00
 30/31 A kérdező kommentje:

Értem 29-es. Neked igazat adok. Viszont nagyon felidegesítettek a hülyegyerekek, hogy csóró vagyok nincs pénzem ájfonra meg stb.

Tiszta lenéző pöcsök. Samsung Galaxy S22+m van vadonatúj és használtan venni rengeteg ájfon trágyát adtak volna belőle.

Miért NEM Ultra? Mert igen csóró vagyok, nem volt rá pénzem. Nem nézem le azt sem, akinem Samsung A21-je van. Viszont ezek a menő kis nyomik, akik arra verik ÁJFON ők az Isten felb##sznak egy ártatlan kérdésnél is. Szégyeljétek magatokat és dugjátok fel az ájfont a csajotok puncijába, mert max ők elolvadnak tőle.

És igen, akkor egy csóró vagyok, attól elmehettek hidegebb éghajlatra az ájfonotokkal.

2022. szept. 11. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!