Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero pasik, ha muszáj lenne, melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Ha valamilyen okból muszáj lenne választanotok melyiket választanátok? Dugtok egy nagyon ronda, kövér, igénytelen nővel vagy egy gyönyörű, nőies shemale-el, akár hátulról is, hogy ne lássátok, hogy pénisze van.2021. okt. 14. 20:36
2/13 anonim válasza:
inkább a csúnya nő , ha megölnének se nyúlnék a f.szoshoz
3/13 anonim válasza:
Mármint ha fegyvert fognának a fejemhez és különben lelőnek, vagy adnának egy jó nagy zsáknyi eurót hogy valamelyiket dugjam meg? (én erkölcsi nulla :) ) Hetero révén inkább a csúnya nő mint egy b.zi.
4/13 anonim válasza:
Ha undorítóan csúnya a nő, a shemale meg nőies, szép, tehát pubertás előtt elkezdték a hormonkezelést atkor inkább a shemale,
6/13 anonim válasza:
Mi vagyok én, hogy ilyenek közül válogassak? :DDD
Full pacekbe vágtam magam azóta kellek az egész asszonynak
23F
2x Testépítő bajnok
8/13 anonim válasza:
Mindkettő. Dugtam már 140 kg-os nővel (én nem undorítónak láttam, hanem nagyon izgatónak), de egy szexi, kisfarkú shemale is nagyon izgat.
9/13 Mathus válasza:
a kérdésre: inkább a csinosabb lánnyal, minek kínozzam magamat vmi nyomotulttal.
10/13 anonim válasza:
Le lettem pontozva, mert inkább egy formásabb shemale-t választanék heteroként, mint egy elhízott ápolatlan nőt. Ez van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!