Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 literes, vagy kisüveges? Melyiket választanátok?
Jövőre tervezzük a lagzinkat, egy étteremben. Korlátlan italfogyasztás van a csomagban. Ez úgy néz ki, hogy az 1-2literes üdítők, vizek fel vannak pakolva az asztalokra, és ezeket pótolják, ha elfogynak. Az étterem szerint, ez beleront a dekorációba.
De van olyan lehetőség is, hogy kisüveges üditők vannak, és azokat a pincérek hozzák kérésre. Viszont ez +1500ft/fő. 150embernél, ez több mint 200ezer ft +!
Ti melyiket választanátok?
Vagy vendégként mennyire zavarna, ha magadnak kellene kiönteni az üdítőt?
Semennyire nem zavarna. Sőt engem az zavarna ha az étél kihordásán kívül is állandóan ott "téblábolna" a pincér. Lehet hogy belerondít de 2 feles után már senkit nem fog érdekelni hogy üdítős flakon van az asztalon. 200 ezer meg sok pénz.
A legutolsó esküvőn is így volt, szép kis étterem volt, nekem fel se tűnt mert azt hittem ezt így szokták.
Szerintem kényelmesebb, ha kint van az asztalon. Volt olyan, ahol nem volt kapacitás az ennivaló mellett az italt is kihordani és ezért sokat vártam a vizemre.
A pincérek jobban oda tudnak figyelni, ha kevesebb dolguk van.
Literes üveg eltakarja a szemben ülőket.
Azt nem szabad.
Kis üvegeseket és az asztalra.
Én elég praktikus vagyok. Számomra az nem egy érv, hogy valami "rontja a dekorációt". Legalábbis nem elég erős ahhoz, hogy többszázezret ráfizessek miatta. Ha nagyon zavar, hogy hogy mutat, akkor az üvegek helyett szolgálják fel kancsókban, az jobban néz ki.
Amúgy én kifejezetten azt preferálom, ha magamnak tölthetem ki, mert úgy én döntöm el, mennyit töltök. Plusz a vendégek nem fogják tudi, hogy volt egy másik opció is. A helyedben semmiképp nem verném magam emiatt többletköltségekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!