Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik. Mit választanátok?
Az a helyzet, hogy nem vagyok Samu parti. Viszont álmaim nője sincs. De az biztos, hogy ha lenne, akkor vele szeretnék inkább ágyba bújni (még akkor is, ha egy iPhone 13 Pro maxot buknék emiatt).
Meg is mondom miért: a telefon szétrohad, összekarcolódik, elavul, megunom. Elvesztem vagy lecserélem, vagy eladom. De az élmény örökre megmarad, amit a szexuális együttlét ad.
Ráadásul a telefon csak engem boldogitana, a szex pedig mindkettőnket egyformán ☺️
F30
Na és az lejött valakinek, hogyha ingyen S22 Ultrát választasz abból simán elmehetsz 9 prostihoz???
Amúgy ájfon párti nemtudom hanyas hidd el drágább telefonom van, mint az ájfonod és lehetett volna bármikor mindig is fullos mobilom volt mióta élek. Nokia 6600, Nokia N95 stb. Most is fullba nyomom de én spect is nézek és nem arra verem ÁJFON 🤣🤣🤣
Mester? Te kezdtél itt ugrálni, hogy iPhone 14 Pro Maxxal embereskedsz és azt hiszed a kimaxolt verzió ami 2100 € ember vagy vele :D
Közben egy komoly fényképező elveri árban még a BMW-d is 🤣
Hé gyíkember!
Arról marhára nem volt szó, hogy... 😐🙃🤐 álmaid nője... egy k_rva 🤣 !
Seggfej, akkor persze hogy a telefon kell.
Az én voltam nyomi. Drágább telód van? A mostani telóm 600 ezer volt amit most rendeltem elő 14 Pro Max 800 ezer 😂
Ennyi pénzt még soha nem láttál egyben és nem is fogsz nekem meg ez kétheti bevételem ✌️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!