Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező szavazást indított:
Nagy, lógós,nagy mellbimbó és mellbimbóudvar
Pici, nem lóg, pici mellbimbó udvar és mellbimbó
67 szavazat
3/25 anonim válasza:
Nem tetszik a nagy parizer a cicin. Imádom mikor kis bimbó udvar van kis hegyes bimbóval.😋 Szóval én inkább a kisebbet preferálom 😃
4/25 anonim válasza:
Alapból kis mell pártá vagyok, szóval a második opciót választanám.
5/25 anonim válasza:
Hatalmas nagy ciciket. Lógósabb az se baj
6/25 anonim válasza:
A mellbimbó mérete meg a mell méret közt nincs sok összefüggés. Nekem a kis bimbó tetszik, a többi mindegy.
7/25 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszik, az baj? :D
Sőt, a nagy bimbó (és bimbóudvar) külön felizgat.
9/25 anonim válasza:
Én is a hatalmas lógó-lengedezőt imádom. Volt egy bnőm, akkora volt neki, hogyha ült a kanapén ráfeküdtek a mellei a combjára :-).
Huuu de imádtam pl. Közéjük beszorítva pisilni :-) hát még ő :-)
10/25 anonim válasza:
" Pici, nem lóg, pici mellbimbó udvar és mellbimbó"
abban meg mi a jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!