Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19, Bizony bizony :-).
Most írtam egy másik kérdésre, hogy FB ra és az összes ilyen hülyeségre sajnálom az időt. És ez a széplógósmellűkém több mint egy óráig szeret szopni még az elélvezésünk után is.
Na és ez a tutti időtöltés 8-12-ig akár.
De nem is értem (filozófia) miért van az emberiség az esti-éjszakai szexelésre beállva, amikor reggel kipihenten napi fárasztó történések előtt sokkal felszabadultabb és élvezetesebb az egész. Aztán 12-22-ig meg lehetne dolgozni, pénzt keresni stb, neeem ?
16-os.
Ebből előbb-utóbb megcsalás lesz.
Igazából teljesen felesleges együtt lennetek, ha ennyire hiányzik belőle valami, azt majd próbálod később megszerezni máshol…
Maszlag ez a szöveg, hogy jó társ meg ilyenek..
#21:
Az enyém is hatalmas lógó mellű, és azt szeretem amikor az arcom fölé lógatja a cs*cseit... én pedig csak markolom és szopom őket :)
Én is a reggeli erekciómmal tudok a legnagyobbat szexelni amikor tehetem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!