Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszenek a lányoknak a fiatal pasik?
31 éves vagyok, de max 16-nak nézek ki. F.
Jöttem haza tegnap munkából és azt hallottam egy lánytól ő neki nem tetszik valamelyik pasi aki udvarol neki, mert úgy néz ki mint egy baba és 27 éves a gyerek. A csajt nem ismerem most láttam először az utcán csak rosszul esett.
31 éves vagyok te 🤣🤣🤣
Csaj is 18+ volt.
Igen így lehet! Mikor fiatal voltam, akkor a korosztályomba tartozó csajok átnéztek rajtam.
Most meg a harmadik x után azt érzékelem hogy a középsulis tiniktől kezdve a pre-menopauzás nőkig elég sokan néznek meg maguknak. Gyakorlatilag bármilyen korosztályból lehetne partnerem, pedig már nem sportolok komolyan, nem is borotválkozom elvárható rendszerességgel, nem zselézgetem a frizurámat sem.
Ráadásul hajamból picit kevesebb, ráncokból meg több lett.
Mégis eltudtam (tudok) csábítgatni még 20 év körüli lányokat is. Ne a baboskendős, gennyes-ragyás, szutykoskörmű Tonna Donnákra és Tank Arankákra gondoljatok, hanem igen-népszerű, és kimondottan szép arcú, formás testű fiatal nőkre. Olyanok, akik nálam sokkal jobbat is kaphatnának
Oké, nyilván a belsőm is változott -remélhetőleg csak-, előnyömre.
F30
Kérdező te is olyan vagy aki tininek hiszi magát, de ezt csak te magadrol hiszed. Egy sima ember aki szembe megy veled az simán gondol 28 nak.
Tegyél ide be egy kepet! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!