Gimis lányoknak manapság is tetszenek néha férfi tanárok?
Régebben volt ilyen, de azóta változhatott a világ.
Mai gimis lányoknál létezik ilyen, hogy van egy női szemmel vonzó tanárúr akihez valamilyen szinten vonzódnak, kedvelik stb. mert fiatalos, jó pasi, izmos, intelligens, barátságos stb.?
Én ismertem egy csajt,aki büszkén mondta hogy szt is krtta magát egy kis előnyért.
Nem sok csajt láttam eddig,aki náluk idősebb palikkal voltak,és normálisak lettek volna.
“Mai gimis lányoknál létezik ilyen, hogy van egy női szemmel vonzó tanárúr akihez valamilyen szinten vonzódnak, kedvelik stb. mert fiatalos, jó pasi, izmos, intelligens, barátságos stb.?“
40-es alkoholistákhoz is akár, nagy a szórás. :D
De előfordul, persze. Minden osztályban van egy jobb sorsra érdemes lány, akinek bejönnek. Az izmos fiatal tanár(+ segédek)ok pedig mindenkinek alapvetően.
# 6
mármint ki?
Hozzánk 10./11.-ben jött egy új, huszonéves tanár, szerintem meleg volt, mint a kályha és nagyon affektált (semmi gond nincs egyikkel sem egyébként), ennek ellenére kb 6 lány az osztályunkból belezúgott.
Ennek a tanárnak volt régi haverja az én föcitanárom, aki nekem tetszett egy ideig. Amikor új volt, kb 2 hónapig vöröslött a fejem az óráján és mivel én voltam a legaktívabb a csoportban, szerintem lehet azt gondolta, hogy csak le akarom nyűgözni, mert helyes. Csomószor mondta, hogy van barátnője, ilyenkor mindig picit kínosan éreztem magam.
Rajta kívül egy tesitanárom tetszett még, ő ilyen 40 körül lehetett kb, de ő már talán azért jött be, mert a srác, aki tetszett, neki az apja aranyos volt ez a pasi meg eléggé hasonlított rá, csak sötétebb színekkel és fiatalabban. Meg voltak menő tetkói.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!