Miért kell a lányoknak visítaniuk, sikogatniuk ha meztelen fiúkat látnak?
Példa:
Ha jól emlékszek a Fülöp-szigeteken vagy hol volt olyan tiltakozás vagy micsoda, ahol egyetemisták (vagy végzős gimisek) úgy tiltakoztak, hogy a fiúk meztelenül végigfutottak valahol.
Erre a lányok ott voltak oldalt, direkt azért mentek oda, hogy nézzék őket, és egytől egyig mind visított mint egy csecsemő, a kezüket a szájuk elé rakták, és teátrálisan "szűzlánykodtak", amikor a fiúk elszaladtak előttük.
De nem ezt az egyetlen ilyen esetet ismerem, de nem értem.
Miért kell a lányoknak visítani mint a fene, ha egy meztelen férfit/fiút látnak? Miért kell azt tettetni, mintha soha életükben nem láttak volna még ilyet? Mire jó ez?
Olyan videót is láttam, az is valami hasonló volt, hogy a félig meztelen lányokat a fiúk csak nézték, a félig meztelen fiúknál a lányok meg sikoltoztak.
Mire jó ez a tényleges álszentség? El nem hiszem, hogy egyetemista vagy végzős lányok akkor láttak életükben először meztelen férfit...
Gondolom mert az olyan "csajos".
De amúgy igazad van Kérdező, ez tényleg elég idegesítő jelenség.
Az előzőekkel abszolút egyetértek, én sem szoktam megérteni a barátnőimet, mitől akadnak ki, ha véletlenül valamelyikünk pasija, férje meglát valakit esetleg fehérneműben.
Utána ez a hetekig a téma, hogy a "Béla" látta a "Juli" melltartóját...
A tiltakozó videóban persze lehet, hogy a hatást akarták fokozni ezzel a szervezők is.
Amúgy ha lány vetkőzik le, akkor egy fiúnak fontosabb dolga is van a vinnyogásnál, mégpedig a nézés. (tényleg, milyen olyan videót láttál?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!