Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HELP! Megrendeltem ezt a hidraulikus pénisz nyújtó gépet Kínából és sajnos fennakadt a vámon. Egy csomó adatot kérnek hogy mi van benne, most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Írtó ciki..2022. szept. 9. 17:21
2/13 anonim válasza:
A gravitációs változatot kellett volna választanod. 😆
3/13 anonim válasza:
Csatolj hozzá akkor adatokat, de vigyázz mert a phaszmérő hivatal formanyomtatványán kell benyújtanod és centiként 5% a vámtarifa 😂
4/13 anonim válasza:
Ugye tisztában vagy vele hogybaz ilyen gépek vásárlását fel kell tüntetned adóbevallásnál, és a vagyonnyilatkozatodban?.
De a legjobb ha a CV-hez is csatolod.
5/13 anonim válasza:
Írd bele az igazságot, legalább a vámosok is röhögnek egy jót rajtad :D
6/13 anonim válasza:
Értem én hogy gáz a szitu de egy 30 centis lóf@sz simán megér ennyi kellemetlenséget. A 30 centi pedig garantált ha ezt a csodás terméket használod. És ez még mind semmi. Ha megrendeled a Megaballs étrendkiegészítőt is akkor a heréid is arányosan hozzáfejlődnek a kéjrúdhoz, egyenként minimum teniszlabda nagyságúra. Ha pedig ez nem volna elég akkor egyszerűen csak rendelj még egy dobozzal hozzá és a második dobozt most féláron megkapod,a hülyének is megéri nem hogy neked.
7/13 anonim válasza:
kuldj linket légyszi h honnan tudom megrendelni. hidraulikusat még nem láttam
8/13 anonim válasza:
Ezt a gépet már nem kapod meg, mert hatásos. /üdv. a vámosok/
9/13 anonim válasza:
Te rendelni ócó kínai vízszűrősz porszívó ezeröccá?
Legközelebb alkatrészenként rendeld meg! A vám nem olyan okos, hogy össze tudná rakni a képet. 😂
10/13 anonim válasza:
Hidraulikus gyokér vagy, a farkad meg semmilyen kínai szartól sem lesz nagyobb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!