Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl szűk vagyok és nedvesen is csak többszöri próbálkozásra megy be és nagyon feszít fáj pár percig? Több emberrel is ez volt a tapasztalatom
10es.
Aranyos vagy de igazaból annyi csalodás kudarc ért hogy ott tartok hogy inkabb kiverem leszopom csak ne keljen vetkőzni meg maceráskodni . A pasik nem érnek rá türelmesnek lenni ők bszni akarnak .
11: Ezt te sem gondolgatod komolyan. Gondolj csak bele... Te leírtad hogy neked a saját szemszögedből milyen a szexuális légyottod. Ehhez társul az amit mondasz, hogy a férfiak baszni akarnak.
Ez egy párhuzam, a te tapasztalatod.
De hallottál olyanról, hogy a nő már tocsog a saját nedvétől, és sikongat az élvezettől amit egy férfi okoz neki a farkával. Utóbbi férfi nem csak baszni akart, hanem örömet okozni a kedvesének. Nem minden férfi egy állat, és van olyan is aki felül tud kerekedni az ösztönein, és a nő öröme is fontos a számára.
12 kapcsolattal nem terhelnék senkit
13 hallottam csak nem tapasztaltam
Nem kell mindjárt feladni, elkeseredni.
Lehet kapni kifejezetten erre a célra tervezett eszközöket, amit sok nő sikeresen használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!