Mi a tapasztalaitok?
Egy ideje már rajta vagyunk párommal a baba projekten. 31-32 naposak a ciklusaim (rendszeres).
Tegnap kellett volna megjönnie a nem vártnak, azonban másfél napja halvány rózsaszínes folyásom van. A melleim ovu kezdetektől érzékeny szokott lenni, de most még ez is elmaradt, vagyis volt de csak 2 napig és enyhe...
Szerintetek reménykedhetünk kicsit?
Tesztet még nem akartam csinálni, gondoltam várok még 2-3 napot.
Köszönöm a válaszotokat, véleményeteket és tapasztalaitokat.
szia. ha csak 1 napja késik akkor még sajnos túl korai lenne erre bármit tippelni. a halvány rózsaszín folyás lehet a kezdete . Bár nálam ha ilyen volt akkor másnapra biztosan megjött rendesen .
tesztelni 4-5nap után érdemes . majd ismételni.
Mi több évig akartunk babát! nemjött! mindig napra pontosan kb megjött. esélyt sem adva a reményre . Aztán egyszer valóra vált! bár én 5nap után mertem csak tesztelni. szép erős 2 csík :)
most 16hetes vagyok.
sok sikert !! de ne éld bele magad . én volt hogy sirva fakadtam mikor .. :/ nem épp kellemes
Kedves válaszolok!
Elnézést hogy eddig nem válaszoltam, sose volt ilyen amit leirtam fent így reménykedtünk háta két év után összejön...
Sajnos nem így alakult.
Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat és az érdeklődést is.
ne aggodj!
Mi 8 éve vagyunk egyutt a párommal.
25 évees vagyok.
hat ugy kb az utobbi 3 evben döntöttük el hogy ideje lenne már a baba vállalás..
nalunk amugy sem volt minden zökkenő mentes .
Van egy olyan problemám amire sajnos a terhesség alatt sem kaptam választ (elötte meg féltem a nödokitól ) igy csak szenvedtünk.
Es megjott megjött minden honapba . eselyt se adva a reménynek.
Aztán 4 honappal ezelott megtörtént a csoda !! en azert irtam feljebb neked en remenykedni ilyen 4-5nap elteltevel mertem . hamarabb nem mert nem akartam sem magamnak sem a páromnak csalodast okozni!
és 5nap utan 2 csíkom lett. remegő lábakkal kezekkel nagy nehezen ki vánszorogtam a fürdőszobábol mutatva az eredményt!
szoval ne add fel !!
Neked is hasonlót kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!