Tényleg gátolja a teherbeesést a túl gyakori (napi 2-3) együttlét? Nektek mik a tapasztalaitok?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy kb. 48 óra kell, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű spermium termelődjön. Esett mégis valaki teherbe napi többszöri együttlét után? Vagy fehér holló kategória?2022. máj. 26. 09:57
1/12 anonim válasza:
Nyilván esett.A napi 2-3 együttlét nem fogamzásgátló hatású.
3/12 anonim válasza:
Ezt azoknak mondják, akik nem nem megy gyorsan a teherbe esés. Ahol semmi gond, ott annyiszor szexeltek, ahányszor akartok.
4/12 A kérdező kommentje:
Akkor lehet sikeres ez a ciklus, ha ovu előtt a 3-4. naptól kezdve napi két-három alkalommal is megkívánjuk egymást?
2022. máj. 26. 10:38
5/12 anonim válasza:
Nem gátolja. Csak nehezíti. Egy picit.
6/12 anonim válasza:
Anyósomék voltak anno ilyen szorgosak. Amikor fél éve nem esett teherbe anyósom, akkor az orvos megjegyezte, hogy inkább 2naponta legyenek együtt. 2 hónappal később sikerrel jártak.
7/12 anonim válasza:
Hiába pontozzátok le a 3-ast,igaza van. Nekem is azt mondta egy 40 éve nőgyógyász főorvos,hogy szexeljünk amennyi jól esik,ha nincs gond,simán sikerül. Mi nem számolgattunk, mikor babát akartunk mindkétszer teherbe estem 2 hónapon belül.
8/12 A kérdező kommentje:
Ja, igen, engem is mindig lepontoznak, amikor válaszolok... 😒 Mindenesetre köszönöm, hogy írtatok.
Ebben a ciklusban már mindegy, de ha nem jött most össze, akkor majd 2-3 naponta leszünk együtt jövő hónaptól. Csak nehéz megállni, főleg a peteérés hetében, amikor elszabadulnak a hormonok. 😁
2022. máj. 26. 12:54
9/12 anonim válasza:
Mi a sikeres hónapban minden másnap voltunk együtt.
Egészen pontosan 8,10,12,14, 15.ciklusnapokon. Előtte 3 napig nem.
17,18.ciklusnapokon is voltunk együtt de nekem középidőben van ovum, hőmérőztem. De a ciklus.hu 17.napra húzta be az ovut.
Volt olyan hónap is mikor 1 hétig minden nap, sőt akár többször is, akkor nem sikerült.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a te válaszodat is.
2022. máj. 27. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!