Tényleg gátolja a teherbeesést a túl gyakori (napi 2-3) együttlét? Nektek mik a tapasztalaitok?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy kb. 48 óra kell, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű spermium termelődjön. Esett mégis valaki teherbe napi többszöri együttlét után? Vagy fehér holló kategória?2022. máj. 26. 09:57
11/12 anonim válasza:
Szia!
Pcos-em van enyhe inzulinrezisztenciával, nekem a dokim az mondtam legkorábban 1 éven belül lehetek természetes úton terhes, de azt tanácsolta legyünk minden 2-3 nap együtt, mert addig életképes a spermium a hüvelyben hátha elkapunk egy kósza ovut. Nos így estem teherbe 3 hónap próbálkozás után és utólag kiszámoltam kb ciklus 6-7 napján lehetett az bizonyos ovuláció 😁 Mivel nem volt rendes ciklusom ezért nem volt értelme nézegetnem mikor van ovulációm annak ellenére, hogy hormonálisan rendben voltam.
12/12 anonim válasza:
Hu bocsi most olvasom napi 2-3 nem 2-3 naponta 😂 Mindenesetre a tanácsot érdemes megfogadni 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!