A terhességi teszt az együttlét után 10 nappal lehet érvényes?
Május 15.én hajnalban együtt voltunk barátommal, későn vettuk észre hogy a gumi kiszakadt, majd meg azon a napon megjött délután.
Most az érdekelne, hogy a teszt azóta kimutatná-e ha terhes lennék?
Komolyan nem tudod hogy menstruáció közben is lehet teherbe esni? És az hogy rá 12 órájára megjött semmit nem jelent mivel ez meg nem is lett volna terhesség ennyi idő alatt.
Ez egyébként teljesen lényegtelen volt a sztorit illetően de kifogtad a lényeget, sokat segítettél!
Amit mondasz, az rendkívül ritkán talán megtörténik, de ahogyan a repülőre is felszállsz, noha tudod, hogy némelyik nagy néha lezuhan, úgy ezzel sem kell foglalkozni.
Őszintén nem értem, amit mondasz a 12 óráról. Ha nem is lett volna terhesség annyi idő alatt, akkor miről beszélünk? A leváló méhnyálkahártya lehetetlenné teszi a zigóta beágyazódását, bár egymillió esetből egyszer megeshet az ellenkezője. Még ha a 12 óra alatt el is jutna néhány spermium a méhkürtig, ott nem találkozhat érett petesejttel, mert a tüszörepedés nem a menstruációkor van. Egymillióból egyszer megeshet az ellenkezője. A terhesség esélye egy a milliószor millióhoz. Vegyél lottót, az ötös esélye sokkal nagyobb!
Igen, a lényeg ez: menstráció és terhesség nem jár együtt. Hasonlóan, mint ahogy a főútvonalon nem állsz meg minden mellékutcánál, mert tudod, hogy onnan nem jön senki. Pedig nagy ritkán megesik...
Persze, tisztában vagyok azzal hogy lehetetlen szinte es tudom pontosan hogy miért nyilván mégis aggódom.
A tesztem negatív lett ma, de valószínű korán teszteltem, azért kicsi megnyugvást adott.
A 12 órát arra értettem, hogy az együttlét és a menstruáció között ennyi telt el, ami oke hogy megakadályozza a beagyazodast, bár az mivel később következik be addig ez helyre jöhet ( bár 6 napos menstruációnál kevés esélyt látok) a rendkívüli peteeresol nem is beszélve.
Igen, kimutatná. Amúgy ha "rendes" vérzésed volt (nem csak 1-2 napos pecsételő) akkor nem lehetsz terhes. Illetve csak méhen kívüli terhesség lehetséges (mivel a méhfalról levált a nyálkahártya felső része, így esélye sem lett volna megtapadni Ziginek, a zigótának)
A terhességi teszt pedig a HCG hormont mutatja ki. Manapság annyira érzékenyek, hogy már nem is kell h reggeli első vizelet legyen.
Ma teszteltem, egyelőre negatív
Ez már 100%?
Nagyon közel van hozzá, annyira, hogy megnyugodhatsz.
A szőrszálhasogatóknak üzenem, hogy nincs 100 %, hiszen tudjuk, hogy akkor is teherbe lehet esni, ha az apa nem fekszik le a nővel, sosem találkoztak. Mindenki hallott már róla, bizonyos názáreti Mária... ;-)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!