Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babatervezés alatt milyen...

Babatervezés alatt milyen gyakran javasolt az együttlét ? 3 naponta elég ? Tapasztalatokat várok szívesen!🤗

Figyelt kérdés

2022. máj. 9. 09:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%

Ovuláció körül kétnaponta a nagykönyv szerint.

Amúgy meg ahogy nektek jó.

2022. máj. 9. 09:44
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
Nekünk egymás utáni (nap) együttlétek közül sikerült valamelyikből peteérés környékén.
2022. máj. 9. 10:21
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi minden nap szexeltünk.Amikor megfogant a lányom ,véletlen úgy jött ki,hogy két naponta voltunk együtt.Az azért jo,mert a sperma regenerálódik,viszont két napig életben vannak a nőben.Szóval így nem tudtok lemaradni a pé- ről.
2022. máj. 9. 10:24
 4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2022. máj. 9. 11:28
 5/19 anonim ***** válasza:
32%
Sz.lehet muszájból szexelni. És ha a férjed pont akkor kíván lerázod,hogy most nem jó,majd holnap? Legyetek annyit együtt,amennyi jól esik. Lehet terhesen tiltva lesz,gyerek mellett meg már nem lesz ugyanolyan. Használjátok ki,hogy ketten vagytok.
2022. máj. 9. 11:52
 6/19 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam hogy muszájból megerőszakolom a férjem mert épp nekem gyerek kell xd közös döntés viszont a kérdésből szerintem kiderül hogy gyereket akarunk és mivel 5 hónapja próbálkozunk gondoltam rákérdezek, hogy ki mit javasol vagy tapasztal mivel lehet hogy az időzítés nem megfelelő

De mindegy 😃

2022. máj. 9. 14:35
 7/19 anonim ***** válasza:

A kisfiamnál 2 naponta voltunk együtt nagyjából,akkor nem is figyeltem a ciklusomat,elsőre sikerült.

Most 6 hetes terhes vagyok.A szoptatás alatt nem volt menstruációm,ezért miután abbahagytuk januárban,elkezdtem jobban figyelni a ciklusomat,kellett 2-3 hónap,hogy helyreálljon a szervezetem (közben már próbálkoztunk).Most naponta voltunk együtt a peteérés környékén (kíváncsiságból csináltam ovulációs tesztet,illetve éreztem is,hogy mikor volt).Annyi idősnek is mérték a babát az uh-n.

Szóval nálunk bevállt a naponkénti és a két naponkénti együttlét is.

Szerintem egyelőre még ne aggódj.Esetleg kipróbálhatod az ovulációs tesztet,ha nem vagy benne biztos,hogy mikor ovulálsz.Ha megvan a dátum,akkor meg 1-2 nappal előtte,illetve még aznap érdemes együtt lenni.

2022. máj. 12. 21:36
 8/19 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek és köszönöm!🤗
2022. máj. 12. 21:49
 9/19 anonim ***** válasza:

Köszönjük ☺️!

Drukkolok,hogy mielőbb összejöjjön nektek is.Általában azt mondják,hogy kb. 1 év sikertelenség után jó,ha elkezditek a kivizsgálást,szóval még bőven időben vagytok.

Esetleg még vitamint szedhetsz,ha eddig nem kezdtél el,az is segíthet.Én Femibiont,illetve később Elevitet szedtem már akkor,amikor elkezdtük tervezni a babákat.Meg a D vitamin is segített szabályossá tenni a ciklusomat szoptatás után (a nőgyógyászom javasolta).Bár most nyáron jobban fel tud töltődni a szervezet ebből is,de a teherbeesést is segítheti.Meg a magnézium is jó,az segít a felszívódásában.

2022. máj. 12. 22:22
 10/19 A kérdező kommentje:

Mi is nagyon reménykedünk!

1 hét van a nemvártig (és tényleg nagyon nem várom!!😃

Igen szedek vitamint onnantól hogy elkezdtük:) én is femibiont szedek plussz reggelente egyből felkelés után méhpempő (aminek amúgy is elvileg nagyon sok jótékony hatása van) 🤗

2022. máj. 16. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!