Babatervezés alatt milyen gyakran javasolt az együttlét ? 3 naponta elég ? Tapasztalatokat várok szívesen!🤗
Ovuláció körül kétnaponta a nagykönyv szerint.
Amúgy meg ahogy nektek jó.
Nem azt mondtam hogy muszájból megerőszakolom a férjem mert épp nekem gyerek kell xd közös döntés viszont a kérdésből szerintem kiderül hogy gyereket akarunk és mivel 5 hónapja próbálkozunk gondoltam rákérdezek, hogy ki mit javasol vagy tapasztal mivel lehet hogy az időzítés nem megfelelő
De mindegy 😃
A kisfiamnál 2 naponta voltunk együtt nagyjából,akkor nem is figyeltem a ciklusomat,elsőre sikerült.
Most 6 hetes terhes vagyok.A szoptatás alatt nem volt menstruációm,ezért miután abbahagytuk januárban,elkezdtem jobban figyelni a ciklusomat,kellett 2-3 hónap,hogy helyreálljon a szervezetem (közben már próbálkoztunk).Most naponta voltunk együtt a peteérés környékén (kíváncsiságból csináltam ovulációs tesztet,illetve éreztem is,hogy mikor volt).Annyi idősnek is mérték a babát az uh-n.
Szóval nálunk bevállt a naponkénti és a két naponkénti együttlét is.
Szerintem egyelőre még ne aggódj.Esetleg kipróbálhatod az ovulációs tesztet,ha nem vagy benne biztos,hogy mikor ovulálsz.Ha megvan a dátum,akkor meg 1-2 nappal előtte,illetve még aznap érdemes együtt lenni.
Köszönjük ☺️!
Drukkolok,hogy mielőbb összejöjjön nektek is.Általában azt mondják,hogy kb. 1 év sikertelenség után jó,ha elkezditek a kivizsgálást,szóval még bőven időben vagytok.
Esetleg még vitamint szedhetsz,ha eddig nem kezdtél el,az is segíthet.Én Femibiont,illetve később Elevitet szedtem már akkor,amikor elkezdtük tervezni a babákat.Meg a D vitamin is segített szabályossá tenni a ciklusomat szoptatás után (a nőgyógyászom javasolta).Bár most nyáron jobban fel tud töltődni a szervezet ebből is,de a teherbeesést is segítheti.Meg a magnézium is jó,az segít a felszívódásában.
Mi is nagyon reménykedünk!
1 hét van a nemvártig (és tényleg nagyon nem várom!!😃
Igen szedek vitamint onnantól hogy elkezdtük:) én is femibiont szedek plussz reggelente egyből felkelés után méhpempő (aminek amúgy is elvileg nagyon sok jótékony hatása van) 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!