Babatervezés alatt milyen gyakran javasolt az együttlét ? 3 naponta elég ? Tapasztalatokat várok szívesen!🤗
Ja még azt leírom hogy “számtanilag” rendben van ez a hónap (igaz van 3 nap ami glicces…ott a munka miatt (fáradtság) miatt kimaradt de elvileg ez már ovulacio után van bőven tehát nem kéne számítania … de tudjuk hogy nincs olyan hogy biztos!
Illetve már a menzesz jele elő jött ( elég erős mell fájdalom )
Ami érdekes mert egyébként most egész hónapba jelen volt.. pár nap szünettel/enyhüléssel ami amúgy nem szokott!
Nagyon oda figyeltünk mindenre…
Nem ittunk alkoholt bár amúgy se jellemző ránk, max alkalomkor.
Párna a csípő alá, utána már nem is keltem fel stb ..😃
Hat majd kiderül!☺️
Nem kell parna a csípőd alá meg gyertya állás se kell hidd el. Ezek csak városi legendák.😄 Az alkohol fogyasztást se ertem hogy jön ide?😁 ennyire ne feszuljetek rá.😊
Aminek kell az már szex közben feljut a méhedbe.
A párnát az orvos javasolta mivel enyhén hátrahajló méhem ami nem baj azt mondta mert egy párna a csípő/has alá és akkor áll úgymond megfelelően ezzel könnyíti az utat a lurkoknak.
Az alkoholt meg úgy értettem hogy nem vagyunk azok a minden héten bulis ivós fiatalok stb. De most ha volt is valami családi összejövetel se ittunk nehogy hatással legyen a sperma “minőségére” tehát ne úgy vedd hogy betegesen vesszük csak figyelünk részletekre amit mások illetve az orvos javasolt:)
Hat már én magam se tudom 🤷🏻♀️
Ki kell próbálni mindent is
Ártani nem árt 🤗
Nekem 2 műtét után tapadt hatra a méhem es sikerült teherbe esnem ugy, hogy meddonek lettem nyilvánítva. Es nem raktam párnát magam alá meg hasonlók. Persze ha akarsz rakj de felesleges mivel szex közben a spricceles konkrétan belovi a mehbe azt ami kell es nem az fog bemenni ami majd később kifolyik. 😄
A sperma minőséget meg nem fogja rontani az ha isztok egy-ket pohárral.
Szexeljetek es kesz, ilyenekkel meg ne foglalkozzatok mert de, ez mar gorcsoles.
7-es és 9-es válaszoló vagyok.Nekem baromira hátrahajló méhem van,az orvosok rendszeresen meglepődnek,ha megyek vizsgálatra,már előre szólok 😂.De ugye nem volt gondom a teherbeeséssel.Nővéremnek úgyszintén,neki 3 gyereke van.Talán anyának is ilyen,mégis 4-en vagyunk tesók.
Egyébként ma már nem is szokták mondani,hogy ez gond.Fiatalabb koromban még engem is ijesztgetett a doki.Szerintem segíteni az segíthet esetleg,ha utána fekve maradsz picit.De persze attól se lesz semmi baj,ha párnát teszel magad alá,ahogy nektek kényelmes ☺️.
Gratulálok nektek!
És köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!