Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érdemes kezdeményezni egy másik nőnél egy buliban?
"Szia, tetszik a tetoválásod,frizurád,stb.mióta van , hol csináltattad stb".
Azért a beszélgetés nem olyan bonyolult.
Csá csumi csá! Kő kóla? Na lehetőség szerint ne így! :D
Én még buliba is alig merek elmenni, nemhogy leszólítsak valakit, de kellő mennyiségű alkohol fogyasztása után talán össze tudnék kaparni szemernyi bátorságot és valami ehhez hasonló béna szöveggel mennék oda a lányhoz: "Szia! Remélem nem veszed tolakodásnak, én elég beszari vagyok, de a kisugárzásod annyira bevonzott és olyan erőt sugároz, hogy Csernobil semmi hozzá képest. Meghívhatlak egy italra?" Oké, ez így tényleg nagyon gagyi, de nem jutott jobb eszembe, nézzétek el nekem :D
Ha nem ezt a módszert választanád (amit meg is értek :D), akkor szerintem először vedd fel a szemkontaktust a számodra szimpatikus lánnyal és ha látod, hogy viszonozza, érdeklődés árad a tekintetéből, ne adj' Isten rádmosolyog, szóval levágható, hogy nem vagy közömbös számára, sétálj oda hozzá és hívd meg egy italra. A többi meg majd jön magától. A lényeg, hogy add önmagad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!