Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Belém lenne kódolva a szubmiss...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belém lenne kódolva a szubmisszivitás?

Figyelt kérdés

Mielőtt kapnék sok-sok kérdést, hogy mennyi idős vagyok, szűz vagyok-e, meg hasonlók: 20 éves vagyok, nő és még szűz. Bár utóbbi jelentéktelen lesz a kérdés szempontjából, azért szeretném megelőzni az erre irányuló kérdéseket és egyben megadni a lehetőséget arra, hogy frigid p*csának hívjatok.

(privátokat viszont nem kérek)

Olyan ember vagyok, aki egyébként nagyon vágyik arra, hogy férfiak és nők egyenlők legyenek, baromira érzékeny vagyok arra, ha egy picit is azt érzem, valaki lenéz amiatt, mert a "gyengébbik nem" csapatát erősítem, megmondja hol a helyem (a konyhában, meg ilyenek) vagy ne adj Isten levezeti, hogy az életben az egyetlen funkcióm az, hogy szüljek, vagy legalábbis, ahogy azt ebben a kategóriában mondanák: meg lehessen b@szni.

Ezek bántanak, és ennek ellenére érzek magamban furcsa hajlamokat, amikkel eddig nem néztem így szembe. Hogy gyakorlatilag a szexuális fantáziáim mind-mind olyan szituációk, amiben alárendelt szerepben vagyok, bár bújtatottan. Mindig úgy képzelem el, hogy szívességet teszek annak, akivel lefekszem, legyen az egy lelki beteg férfi, vagy csak szimplán magányos, vagy akár 60 feletti idős ember. Valamiért csak ezek a szituációk indítanak be, ahol gyakorlatilag tárggyá alacsonyítanám magam, használati tárggyá. Nem tudok arra gondolni, hogy elsősorban magam miatt szexeljek, engem az elégítene ki, ha másnak extrémen jót tehetnék.

Lehet ezen valahogy változtatni?

2022. szept. 9. 08:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

Iszonyat sok bunkó, és primitív kommentet kaptál, de ne foglalkozz vele!

Valószínűleg túl jó lelkű vagy, és ez elsősorban szexuális formában csapódik le, de ebben nincs szubmisszivitás.

Arra vogyázz, hogy mindig becsüld magad eléggé, hogy könyörületből, jó szándékból ne tedd ki magad megalázó helyzeteknek!

2022. szept. 9. 10:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyenlőség van!
2022. szept. 9. 11:11
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Zavarodott, tapasztalatlan, éretlen kislány vagy!
2022. szept. 9. 11:12
 14/15 anonim ***** válasza:
49%
Előbb veszítsd el a szüzességed!
2022. szept. 9. 11:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen beléd van "kódolva". A leírásod alapján elég mélyen kondicionálódott benned ahhoz hogy ez már ott is maradjon. Nem fogod tudni megváltoztatni. Fel lehet tárni az okokat, de lényegesebb hogy tudod elfogadni és egyensúlyba hozni magad hogy e miatt ne legyenek szorongásaid.

Kezd el "normál" módon a szexuális életed - s óvakodj a műdomocskáktól 😂

2022. szept. 9. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!