Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg ennyire undorító a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire undorító a mai fiatalság? (főleg a fiúk)

Figyelt kérdés

Kurvákhoz járnak, annyi tehetség nincs bennük, hogy leszólítsanak egy lányt, álmukba molesztálnák és dugják a nőjüket ha van, közben meg az anyjuk korabeli nőkkel kefélgetnének...

komolyan hova fajul a férfi faj? teljesen eltűnik és tényleg lassan már ők is menstruálni fognak?

2022. szept. 8. 14:48
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
60%
ÖMLIK a frusztráció xdd Szóval mi is a baj? :'(
2022. szept. 8. 17:44
 22/34 anonim ***** válasza:
14%

Hűű, édes jó istenkém... Hát csoda, hogy ennyi ostoba és sötét pasi közt még szűz vagyok és inkább az is maradok?? 😄

24L

2022. szept. 8. 17:46
 23/34 anonim ***** válasza:
6%

Jaja... Én is szűz vagyok!!!

🤣🤣🤣

34N

2022. szept. 8. 17:48
 24/34 anonim ***** válasza:
65%

Mi a baj, ha egy fiú prostizni jár? Miért fáj neked az kérdező?

Én vállalkozó vagyok, napi 12 órát dolgozok és utána már nincs kedvem és időm se lányokat leszólítani, hogy van kedve beülni valahova. Van pénzem és kitudom fizetni a prostikat. Elmegyek hetente 2 órára egy lányhoz és teljesen jól elvagyok vele abban a 2 órában. Nemcsak a szex miatt, hanem jó beszélgetőtárs is. Barátnő feelinget ad. Mielőtt jönnétek, hogy azt csak a pénzért teszi, az baromira nem érdekel, mert abban a 2 órában én jól érzem magam vele és kész. Nekem ez megfelelő és nem érzem magam ettől undorító pasinak.

2022. szept. 8. 18:02
 25/34 anonim ***** válasza:
74%
Egy prosti mindenben jobb egy "barátnőnél". Ráadásul "barátnő" is ugyanúgy pénzbe kerül.
2022. szept. 8. 18:05
 26/34 anonim ***** válasza:
92%

13#

Elhiszem hogy vmi irtózatos sérelem ért,mert egyebként szépen belecsusztál vmi megfoghatatlan általanosítasba,es logikai bukfencbe.

"Nőt nem mernek leszólítani, vagy ezért vagy azért. Ha meg is történik az ismerkedés, akkor egyből jönnek a "fétisekkel". Nem vagy jó, mert nem nyeled le. A tangádat akarom hordani. A talpadat akarom nyalogatni. Első randin az ágyba akarlak vinni, mert ha nem működik a kémia, akkor ne húzzuk egymás idejét."

Szerinted ez életszerű?Van egy srác aki félénk es nem mer csak nagy nehezen megszólítani.

Majd végre valahára ,sok sikertelenség utan,vagy tütyimütyiskedes után az első randin ágyba akar vinni,sőt a fétiseivel jön, sőt kijelenti hogy ne is húzzátok tovább ha nincs szex!!!

Ugyanmár!!

Az ilyen típus éppen örül hogy végre sikerült az első nővel megismerkednie!Azon lesz hogy minden szavát lesse és félve figyel minden apróságra,hogy kedvébe járjon!!!

2022. szept. 8. 19:17
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
26#. Ez a másik legrosszabb amit egy férfi elkövet. Általában semmit sem kap vissza abból a törődésből amit ő nyújt a csajnak. Kihasználva lesz és ennyi. Tovább gyűlik a negatív tapasztalat ami keserűvé teszi és többé akár már nem is próbálkozik
2022. szept. 8. 22:52
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

"Az ilyen típus éppen örül hogy végre sikerült az első nővel megismerkednie!Azon lesz hogy minden szavát lesse és félve figyel minden apróságra,hogy kedvébe járjon!!!"

Az ilyenek vannak nagy ívben leszarva, nem erre van kereslet, hanem a jóképűekre, akik utána ondótartálynak használják a nőket ők pedig megtisztelve érzik magukat, hogy micsoda Adonist sikerült leakasztani ;).

2022. szept. 8. 22:55
 29/34 anonim ***** válasza:
60%
24, 34 évesen szűzen...azért ott már veletek is baj van csajok, nem is kicsi..
2022. szept. 8. 23:58
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy kapuzárási pánikban eljátszod most itt "A" férfit, szemben "ezekkel a sihederekkel", még nem fognak elárasztani a huszonéves lányok ingyen privátjai.
2022. szept. 9. 01:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!