Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire undorító a mai fiatalság? (főleg a fiúk)
Kurvákhoz járnak, annyi tehetség nincs bennük, hogy leszólítsanak egy lányt, álmukba molesztálnák és dugják a nőjüket ha van, közben meg az anyjuk korabeli nőkkel kefélgetnének...
komolyan hova fajul a férfi faj? teljesen eltűnik és tényleg lassan már ők is menstruálni fognak?
Rendben vagyok köszönöm. :)
És te kedves 11-es?
Sajnos azt veszem észre, hogy nem tudnak udvarolni a fiatalabbak. Nőt nem mernek leszólítani, vagy ezért vagy azért. Ha meg is történik az ismerkedés, akkor egyből jönnek a "fétisekkel". Nem vagy jó, mert nem nyeled le. A tangádat akarom hordani. A talpadat akarom nyalogatni. Első randin az ágyba akarlak vinni, mert ha nem működik a kémia, akkor ne húzzuk egymás idejét. (igen ez mind más srác volt). Itt olvasva, meg... szörnyülködők, hogy tényleg erre van igényetek?
Nézni azt, hogy az asszony mást pakol? Anal, oral, stb...
én sem vagyok már szendeszűz, én is sok mindent tapasztaltam már, de azért volt olyan is aki megtanult csábítani és elcsábítani.
1. Sosem voltam kurvánál, soha nem is megyek, undorító.
2. Szólítottam már le lányokat és utána általában volt is randi, de volt aki nem tudta kezelni a helyzetet. Mint mindenhez egy kapcsolatban, ehhez is két ember kell...
3. Nem tudom hogyan tudnám álmában molesztálni a "nőmet", ha egyszer a "nőm" és azért vagyunk együtt mert szeretjük egymást. De igen, volt olyan, hogy éjjel 1-2-3 óra körül felébredtem és elkezdtem simogatni, csókolgatni és egy jót szeretkeztünk.
4. Sosem "keféltem" anyám korabeli nőkkel, pedig lehetőségem lett volna rá többször is.
5. Férfi faj? Biológiaórán nem figyeltél eléggé.
6. Nem, nem szoktam menstruálni.
Bármi egyéb észrevételed van, vagy bármi amit ide szeretnél borítani elénk kis megsértett lelkedből? :)
A nőknek meg cipőfétise van 😂
Ráadásul az még pénzbe is kerül ☝️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!