Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha öregnek érzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha öregnek érzem magam?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, de úgy érzem már kiöregedtem, mindenhol azt nyomják, hogy csak a tizenéves "tini" lányok a szépek és vonzók.... Irigy is vagyok, szeretnék én is kb 6-7 évvel fiatalabb lenni, de nem lehet visszamenni az időben. Amúgy sem vagyok és nem is voltam szexi sosem, de rossz érzés a tudat, hogy ettől már csak rondább, öregebb és ráncosabb leszek! Még 15 éves koromban elég sokan próbálkoztak azért nálam, de most már senki, soha. Dolgozom is, és az alváshiány miatt is ráncosodom... A 15-16 éves meg mindenkinek kell.... Én meg már leáldoztam, ez nagyon xar érzés, hogy lehet ezt elfogadni? Még csak szexre se kellenék senkinek, egyáltalán nem érzem, hogy vonzó lennék

2022. jún. 26. 03:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted akik nálad idősebbek és párkapcsolatban vannak, egytől egyig tinédzserként keltek el?
2022. jún. 26. 04:02
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sajnalom, hogy igy erzed.

En 19 eves vagyok, es en sem ereztem sokaig magamat vonzonak, annak ellenere sem, hogy voltak nehanyan akiknek felkeltettem az erdeklodeset.

En elkezdtem mashogy oltozkodni, olyan ruhakat hordok, amikben magabiztosabbnak erzem magam. Ez azert segitett, mert igy mar kevesebb figyelmet forditottam azokra a dolgokra, amik kevesbe tetszenek magamon. Jobban ki lett emelve a "szep" rajtam. Meg nem tudom mennyit hasznalsz sminket, de ha hasznalsz, akkor azzal is eljatszadozhatsz. Kiemelheted vele a vonzobb reszeidet, mint peldaul a szemeid!

Az, hogy vonzobbnak erzed magad es nem erzed magad "kioregedettnek", szerintem megfog latszani kivulrol es felfigyelnek rad az emberek.

Bar nem tudom ki vagy es hogy nezel ki... megis biztos vagyok benne, hogy szep lehetsz, mivel ha mar ilyeneken gondolsz tul, akkor ez valoszinu, hisz biztos eleg sokat foglalkozhatsz a megjeleneseddel. :D

2022. jún. 26. 04:25
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi lesz veled később,ha már most öregnek érzed magad?
2022. jún. 26. 05:38
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez butaság. Nagyon fiatal vagy még... Normális férfinak nem 15-6 éves hülye kislányok kellenek,hanem érett normális nők.
2022. jún. 26. 07:36
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
22 éves vagy, az az én szememben még ugyanúgy tinikor, mint a 15. A tőlem idősebbek (35+) szemében meg aztán főleg. :D 40-60-80 éved még hátravan, azt azért még kalkuláld be. 22 évesen nincsenek ráncaid, max kialvatlan vagy. Nem tudhatod, mi lesz később, én 30 felett kezdtem el kiélni magam. Az meg, hogy a reklámokban meg a megélhetési influencerek mit nyomatnak, megint csak ne legyen már mértékadó.
2022. jún. 26. 07:48
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az Ami a fejedben van kisugarzik kivulre. Vagyis ha megabiztosabbnak erezned magad akkor tuti tobb pasi probalkozna nalad.

Ja es ehez nem kell melyeb kivagott felsot felvenni.

2022. jún. 26. 08:08
 7/15 anonim ***** válasza:
Ott a pont a 6nál!
2022. jún. 26. 08:12
 8/15 anonim ***** válasza:
75%

Pedig nincs is jobb egy zsenge 20asnál 😀

Valahol a 6ossal kell eggyetértsek. A folyamatos frusztráltságod sugárzik ki belőled és azért nem látod magad szépnek. Pedig hidd el hogy ha tiniként kapós voltál és nem változott rajtad drasztikusan semmi akkor ugyanolyan kapós vagy most is. Csak lógatod az orrod és nem veszed észre

2022. jún. 26. 08:47
 9/15 anonim ***** válasza:
32%
mit szoljak én? 43 vagyok..és hiaba mondják,hogy letagadhatok 10 évet,meg jol nezek ki..utalom ezt,hogy nem vagyok 20..és ell kell fogadni nincs mese,de az instan tiktokon,mindenki 18.20 éves roppanos virsli es ök is tetszenek..le lehet huzni a rolot,es ez szörnyü érzés..most voltam botoxon is..de akkor is látszik,hogy enm avygok 18...szar és kész
2022. jún. 26. 10:28
 10/15 anonim ***** válasza:
75%

Nőj már fel!22 évesen beszélsz hülyesegeket.Szeretnél megint hülye kis csitri lenni?

Vannak annál fontosabb dolgok is az életben,mint vihorászva csapatban vonulgatni a romkocsmákba meg diszkókba.

2022. jún. 26. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!