Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha öregnek érzem magam?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, de úgy érzem már kiöregedtem, mindenhol azt nyomják, hogy csak a tizenéves "tini" lányok a szépek és vonzók.... Irigy is vagyok, szeretnék én is kb 6-7 évvel fiatalabb lenni, de nem lehet visszamenni az időben. Amúgy sem vagyok és nem is voltam szexi sosem, de rossz érzés a tudat, hogy ettől már csak rondább, öregebb és ráncosabb leszek! Még 15 éves koromban elég sokan próbálkoztak azért nálam, de most már senki, soha. Dolgozom is, és az alváshiány miatt is ráncosodom... A 15-16 éves meg mindenkinek kell.... Én meg már leáldoztam, ez nagyon xar érzés, hogy lehet ezt elfogadni? Még csak szexre se kellenék senkinek, egyáltalán nem érzem, hogy vonzó lennék2022. jún. 26. 03:47
11/15 anonim válasza:
Ne viccelj, a legjobb korban vagy. A tizenéves lányok még tinik, 20 felett kezdődnek nővé érni. Én 25 vagyok és szívesen lennék örökre ennyi, szerintem a legjobb kor. 18-19 évesen még annyira fiatal voltam, hogy sok helyen nem vették komolyan, mostmár nőként kezelnek, de még mindig fiatal vagyok, nem vagyok életunt. Mi lesz veled majd 45-50 évesen, ha már most ilyenen parázol.
12/15 A kérdező kommentje:
Hát régen nagyon sokat sminkeltem, minden nap, de már a munkahelyem nem hagyja (élelmiszer gyár). Csinos ruhákat sem vettem magamnak már évek óta, nincs hova felgyem, hétvégén meg inkább csak alszom, hogy legalább akkor pihenjek 😆 Szeretném újra szexinek érezni magam de így nehéz. De köszönöm a válaszokat, egy kicsit jobban érzem magam tőlük.
2022. jún. 26. 14:05
13/15 anonim válasza:
Ha 15 évesen sminkeltél, csinos ruhákat hordtál, eljártál helyekre, most meg egyiket sem csinálod ezek közül, akkor gyanús, hogy nem az életkorod az, ami miatt nem vesznek észre, nem?
14/15 anonim válasza:
Lúzerség törölni a hozzászólásokat! Mit tagadjuk, megöregedtél.
15/15 StevenUp válasza:
Esetleg egy bikinis képet lőhetne nekünk a kérdező, ha már nyár van 😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!