Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srác akivel ismerkedek azt akarja, hogy menjünk moziba és ott a film közben kiverjem neki. Ez normális dolog szerintetek? Meg tegyem neki?
Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 22:14
1/37 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem normális. Hogy gondolja ezt? Felháborító! Moziban a szopatás dívik nem a kézimunka! Arcátlanság! 😤
2/37 anonim válasza:
Szerintem ilyenbe ne menj bele
3/37 anonim válasza:
Változnak az idők. A mi időnkbe fagyizni mentünk és a padon ülve verte ki.
4/37 anonim válasza:
Honnan tudjuk hogy neked tetszik-e a fickó vagy sem? Mondjuk amennyibe a mozijegyek kerülnek annyiért simán kibérelhetne egy búvóhelyet is pár órára, dugni meg mégiscsak jobb mint a kézimunka 😅
5/37 anonim válasza:
Az én időmben fagyizni meg moziba fagyizni és filmet nézni mentünk. Utána dugtunk.
6/37 anonim válasza:
#3 hát ja, olcsóbb mint egy mozijegy, bár akkor már inkább bokor és ott szp.ni is lehet 😅
7/37 anonim válasza:
Egyetértek az #1-essel, bár a szopatás moziban maximum előjátéknak Jó. Ha nem hajlandó megdugni utána, akkor kalap-kabát!
8/37 anonim válasza:
Ha ezt tényleg mástól kell megkérdezned akkor ne tedd meg.
9/37 anonim válasza:
Vannak kamerák, de ha nagyon kanosak vagytok, nem mondtam semmit 😃
10/37 anonim válasza:
A leghátsó sorban ennél több is lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!