Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátom egy "örömlányba" szeretett bele. Óvatosan próbáljam elterelni?
Adott egy lány, aki "luxus örömlány" azaz, kizárólag egy szabott vendégköre van. Azaz nem lehet, csak úgy elmenni hozzá. Barátom több éve jár hozzá és egyre szorosabb kapcsolatba kerülnek. Együtt vacsoráznak, kirándulnak, moziba is mennek.
A lány az utcán egy csinos intelligens jelenség, öröm látni őket. Semmi feltűnő, semmi tulzó, szolid, kedves lány.
Engem aztán nem zavar, de nem hanyagolom el a baráti "kötelességet", ha nem próbálom lebeszélni?
Még egyszer személyesen engem egy csöppet se zavar, csak talán jó ha tudom az általános véleményt.
Apja diplomata, anyja főorvos. Egyet tudok, ha így hagyom többet szóba se állnak velem. Kis túlzással.
"Nem szóltál neki és nekünk se szóltál semmit? Milyen barát az ilyen? Pontosan láttál mindent és titkoltad?".
"Apja diplomata, anyja főorvos. Egyet tudok, ha így hagyom többet szóba se állnak velem."
Jah, akkor inkább magad miatt is aggódsz. Amúgy meg olyan hányhatnékom van ettől az egésztől, hogy remeteként éljen valaki, csak mert ilyen presztízs, meg olyan szülők...
Helyes hányjál nyugodtan, de nem mindenki panelproli.
Magamat nem kell féltenem, mert Japánban végeztem, megvan a doktorim is és remek állásom.
De tudod bár a panelprolik köpnek a szomszédjukra is, de nem minden társaságban van így. Felelősnek érzik magukat némelyek másokért is, főleg az ismerőseikért. Gondolom újat mondtam Neked.
De hányjál csak nyugodtan, úgy helyes. Te az vagy, én meg ez. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!