Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátom egy "örömlányba" szeretett bele. Óvatosan próbáljam elterelni?
Adott egy lány, aki "luxus örömlány" azaz, kizárólag egy szabott vendégköre van. Azaz nem lehet, csak úgy elmenni hozzá. Barátom több éve jár hozzá és egyre szorosabb kapcsolatba kerülnek. Együtt vacsoráznak, kirándulnak, moziba is mennek.
A lány az utcán egy csinos intelligens jelenség, öröm látni őket. Semmi feltűnő, semmi tulzó, szolid, kedves lány.
Engem aztán nem zavar, de nem hanyagolom el a baráti "kötelességet", ha nem próbálom lebeszélni?
Még egyszer személyesen engem egy csöppet se zavar, csak talán jó ha tudom az általános véleményt.
Szerintem nélküled is el fognak jutni odáig, hogy mit kezdjenek evvel a helyzettel, vagy már el is jutottak. Hadd oldják meg maguk.
Nem baráti kötelesség a beledumálás.
Értem.
Mivel te még sohasem követtél el semmit, így a barátaid arra vannak, hogy sohase mondjanak lényegeset. (mizu, hogyivagyi, ...)
Ismerem az ilyen "barátokat". Mellettük Dunába is ugorhatsz. Ők a parton röhögnek.
Ha nem bírod elviselni a válaszokat, ne kérdezz. A személyeskedés elég alpári.
Barátként jogod van véleményt nyilvánítani kb. bármiről, de mivel a barátod szerelmes, lehetséges, hogy nem fog neki tetszene. Főleg ha vele szemben se bírsz normálisan beszélni. Azt csinálsz, amit akarsz, de a következményekre gondolj előre. Nem egy barátság ment tönkre ilyesmi miatt.
Ne a magadfajta "utcai harcosra" gondolj, hanem egy 3 nyelven beszélő, nemzetközi jogászra (külföldön végzett - nem írom hol), aki nemzetközi karrier előtt áll.
Mit fog szólni, ha emiatt a karrierje is tönkremegy? Mit fog mondani "Te meg miért nem szóltál?".
Mit fog nekem mondani "Te meg direkt hallgattál és közben saját karriereddel törődtél? Sőt örültél is neki? Hagytál félremenni?".
Nem bulihaver és nem utcai probléma.
Az utcai hangoskodók véleményét ismerem. Nekik a sorsuk max. úgy változik, hogy melyik panelnegyedben laknak.
("Szabad ember vagyok!", "Aztat csinállok amit akarok" ... persze, persze.)
Valami olyan hozzászóló, aki ilyennel fiatalon egész karriert veszít? Akinek anyja, apja rám kérdez "Miért nem szóltál, hiszen gyerekkori barátod, tudtad mi a tét ...?".
Nem tudom a körülményeiteket, viszont jót nevetek a válaszaidon, ne hagyd abba kérdező. 🤡
Nem tudom miért tetted fel a kérdést, ha a másik tipusú választ úgyse fogadod el, csak azt, ha valaki azt írná, hogy igen, lépj közbe, csináld stb.
Nade hát mi utcai harcosok vagyunk csak, akiknek annyiban változik a sorsunk, hogy egyik panelből a másikba költözünk. 🤣
Köszönöm, de csöppet sem érdekel, ha ellenem fordul.
A lényeg az: vagy lebeszélem finoman, ha nem akkor éreztetem vele, hogy mi forog nála kockán.
Ne tehessen nekem szemrehányást, hogy nem tettem meg mindent értelmesen és maximálisan. Cserébe is talán ezt várnám el. Mindenki félrecsúszik néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!