Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy örömlányba. Mit tegyek?
Az a helyzet, hogy van egy örömlány, akinél már kicsit több vagyok, mint vendég. Mivel ennyire jó lett a viszony közöttünk, nem csak fél/egy órára mehettem, hanem többet, éjszakát is eltöltöttem vele és egésznap egymásnak irogatunk. Én is bejövök neki külsőre, csak nem akar kapcsolatot mert az befolyásolná a munkáját. Én viszont a sok alkalom után szerelmes lettem belé és eltudnám magam képzelni mellette, persze ha felhagyna a munkájával. Nyilván mást nem tűrnék meg mellette mert szeretem.
Nem tudom mit tegyek.
És arra már gondoltál hogy hogy fogod neki azt az anyagi jólétet biztosítani ami jelenleg van neki?
Egy lakásos prosti megkeres havonta 1-2 milliót.
Mivel gondolom egyetemi végzettsége, szakképzettsége mincs, ehhez képest elmehetne mondjuk 150 nettóért valahova.
Szerinted ha még szerelmes is lenne, a két szép szemedért lemondana ennyi pénzről? Te lemondanál az ő kedvéért?
Ugye vágod, hogy te fizetsz neki? és ő prostituált? Ember ez nagyon gáz.
Miközben ezt olvasod, lehet épp egy másik pali döngeti keményen. Eldobta a testét, a nőiességét pénzért. Jót beszélgetni a barátaiddal is tudsz. Barátnőnek meg nőt keress, ne k*rvát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!