Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szerintetek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek mennyire gáz az alábbi elképzelés?

Figyelt kérdés
Egyik barátom elhatározta, hogy ebben a mostani nem túl könnyű helyzetben támogatni szeretne egy lányt, némi ellenszolgáltatásért cserébe, de csak és kizárólag olyat, aki ténylegesen rászorul és nem erotikus munkából él. Szerintetek ez elfogadható vagy inkább ciki?

2022. szept. 6. 14:05
1 2 3
 21/23 Pretorius25 ***** válasza:

Az a kérdés, hogy a lány belemegy e ebbe. Mert ő hiába akarja támogatni ellenszolgáltatásért cserébe, ha a lány azt mondja hogy jól jönne a támogatásod, de inkább haggyjuk, mert én nem vok olyan lány...

És akkor ennyi a sztori!

2022. okt. 10. 22:36
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Többen félreértették a helyzetet, mert nem egy ismerős lányról van szó, hanem egy olyanról, akit segíthetne a mostani helyzetben egy ilyen gesztus, mert anyagilag nem áll túl jól.
2022. okt. 11. 09:14
 23/23 anonim ***** válasza:
65%

Én megértem a hozzáállását.

Belegondoltam és ha pl. én fizetnék egy csajnak a szexért, azért jobb érzésem lenne, ha mondjuk nyelvtanfolyamra költené, mintha az 5. pink guccsitáskára.

Nyilván nincs közöm hozzá, mire költi, de akkor is.

2022. okt. 11. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!