Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek mennyire gáz az alábbi elképzelés?
magyarul akar magának egy házi prostit és probalja maganak legalizalni a dolgot.
szerintem full gaz es megalazo, hogy egy szegeny helyzetben levo lanyt igy akar kihasznalni.
ha segiteni akar valakin, akkor segitsen. ha penzert akar d.gni akkor meg hasznalja a hivatalos csajokat. ja, hogy azok sokba kerulnek.. ez van.
42/F
Nem értem a kommentelőket... Nem arról van szó, hogy kihasználva valaki helyzetét, szexre kényszeríti, zsarolja stb. Ha egy ilyen létrejön, akkor az azt jelenti, hogy a nő szabad akaratából, önszántából ment bele. Mint a legtöbb nő, aki ilyet bevállal (lásd sugar baby). A különbség csak annyi, hogy vannak, akik azért mennek ebbe bele, hogy megvegyék a következő Louis Vuitton táskát, míg mások meg azért, hogy kifizessék a lakbért.
Amennyiben ez nem kényszerítés, akkor nagyon nincs igazatok.
woody alan mondta egyszer - asszem.
Asszonyom On lefekudne velem 10.000 dollarert?
10000$? persze!
Na es 10$?
10$?! mit kepzel, mi vagyok en?
Hogy maga micsoda, azt az elobb megbeszeltuk, most mar csak az aron vitatkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!