Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szerintetek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek mennyire gáz az alábbi elképzelés?

Figyelt kérdés
Egyik barátom elhatározta, hogy ebben a mostani nem túl könnyű helyzetben támogatni szeretne egy lányt, némi ellenszolgáltatásért cserébe, de csak és kizárólag olyat, aki ténylegesen rászorul és nem erotikus munkából él. Szerintetek ez elfogadható vagy inkább ciki?

2022. szept. 6. 14:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%
Nem túl nemes dolog, annyi biztos. Én kihasználásnak venném. És finoman fogalmaztam...
2022. szept. 6. 14:15
 2/23 anonim ***** válasza:
81%
Szóval ribizlit akar szedni.
2022. szept. 6. 14:16
 3/23 anonim ***** válasza:
50%
Szerinte gusztustalan
2022. szept. 6. 14:17
 4/23 anonim ***** válasza:
61%
Ez ciki, lenéző, és gusztustalan, és igen, ez teljes kihasználás!
2022. szept. 6. 14:17
 5/23 anonim ***** válasza:
54%

magyarul akar magának egy házi prostit és probalja maganak legalizalni a dolgot.

szerintem full gaz es megalazo, hogy egy szegeny helyzetben levo lanyt igy akar kihasznalni.

ha segiteni akar valakin, akkor segitsen. ha penzert akar d.gni akkor meg hasznalja a hivatalos csajokat. ja, hogy azok sokba kerulnek.. ez van.

42/F

2022. szept. 6. 14:25
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát én se vagyok túl fényes anyagi helyzetbe, beajanlhatsz ha gondolod...
2022. szept. 6. 14:40
 7/23 anonim ***** válasza:
36%
Nem túlságosan gáláns dolog.
2022. szept. 6. 15:24
 8/23 anonim ***** válasza:
49%

Nem értem a kommentelőket... Nem arról van szó, hogy kihasználva valaki helyzetét, szexre kényszeríti, zsarolja stb. Ha egy ilyen létrejön, akkor az azt jelenti, hogy a nő szabad akaratából, önszántából ment bele. Mint a legtöbb nő, aki ilyet bevállal (lásd sugar baby). A különbség csak annyi, hogy vannak, akik azért mennek ebbe bele, hogy megvegyék a következő Louis Vuitton táskát, míg mások meg azért, hogy kifizessék a lakbért.

Amennyiben ez nem kényszerítés, akkor nagyon nincs igazatok.

2022. szept. 6. 15:44
 9/23 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem is inkább egy lehetőség a nőnek, hogy viszonylag kulturált körülmények között pénzt keresen. Időnként szexelni egy ismerősével, az sokkal jobb, egyszerűbb, mint az utcán, vagy lakásban fogadni idegen embereket.
2022. szept. 6. 16:02
 10/23 anonim ***** válasza:
59%

woody alan mondta egyszer - asszem.

Asszonyom On lefekudne velem 10.000 dollarert?

10000$? persze!

Na es 10$?

10$?! mit kepzel, mi vagyok en?

Hogy maga micsoda, azt az elobb megbeszeltuk, most mar csak az aron vitatkozunk.

2022. szept. 6. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!