Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szerintetek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek mennyire gáz az alábbi elképzelés?

Figyelt kérdés
Egyik barátom elhatározta, hogy ebben a mostani nem túl könnyű helyzetben támogatni szeretne egy lányt, némi ellenszolgáltatásért cserébe, de csak és kizárólag olyat, aki ténylegesen rászorul és nem erotikus munkából él. Szerintetek ez elfogadható vagy inkább ciki?

2022. szept. 6. 14:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
53%

Pontosan úgy van, ahogy a 8-as írja.

Ne foglalkozz a sok lepontozóval, ennyi telik az értelmi képességeikből, ne várd, hogy itt egynél több mondatot képesek értelmezni.

2022. szept. 6. 16:15
 12/23 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem ultra ciki.Mind a barátodnak mind a kiszemelt lánynak megalázó helyzet.

Nem támogatom az egyéjszakás kalandokat de ennél még az is jobb.

2022. szept. 6. 16:17
 13/23 anonim ***** válasza:
64%
inkabb segitsen neki valami normalis munkat keresni, amiben nem alazza romma a noi mivoltjaban.
2022. szept. 6. 16:29
 14/23 anonim ***** válasza:
65%

#12-13: komolyan nem értitek a helyzetet, az tisztán látszik. A nőnek nyilván joga van nemet mondani (ezt megteheti szépen is, meg el is küldheti a pasit az anyjába), és joga van belemenni. Ha belement, önként és dalolva, akkor mi ezzel a gond?

Senki nem mondja, hogy ez jó dolog. De két felnőtt ember hozhat önálló döntéseket. Ha megalázó számára, nem vállalja be, ennyi.

2022. szept. 6. 16:33
 15/23 anonim ***** válasza:
20%
Ez prostitúcióra való felbújtás!
2022. szept. 6. 16:39
 16/23 anonim ***** válasza:
80%
Ez nem támogatás hanem üzletkötés. Pénz szexért cserébe. Nem új találmány, csak a megnevezés finomkodó, nem fedi a valóságot. De a törvény nem tiltja.
2022. szept. 7. 21:17
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
10. ezt a "bölcsességet" nem tudom, minek kell hetente leírni a gyakorira. már mindenki ismeri régóta.
2022. szept. 7. 23:56
 18/23 anonim ***** válasza:
17 ha a kerdezo ismerte volna, akkor nem irta volna ki ezt a kerdest :D
2022. szept. 9. 16:43
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, véleményeket. A válaszolók közül többen nagyon félreértették, félreértelmezték a helyzetet. A barátomnak nincs senki, akit előre kiválasztott volna és így nyomulna rá, hanem egy olyan, eddig nem ismert lánynak szeretne segíteni, aki tényleg rászorul ebben a mostani, egyre nehezedő helyzetben. Úgy gondolom, hogy ez azért nem olyan gáz, hiszen mindkét félnek előnyös lehet egy ilyen önként vállalt kapcsolat, de ez persze az én véleményem.
2022. szept. 13. 10:04
 20/23 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok túl fényes anyagi helyzetben, ez is megfordult a fejemben jó párszor, olyan volt már, hogy idővel támogatott.
2022. szept. 22. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!