Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mekkora segget szeretek markolni?
Figyelt kérdés
Nekem már mondták párszor hogy nekem pont jó is akkor elgondolkodtam hogy mi számít már kicsinek vagy nagynak.2022. szept. 6. 12:44
1/21 anonim válasza:
A tenyérbe illőtt, igazából a kis popsit, kis ciciket szeretem
2/21 anonim válasza:
Biztos, hogy a méretre gondoltak? Nálam csak a forma számít, ha az jó akkor nekem mindegy mekkora.
3/21 anonim válasza:
Minden méretű popsinak megvan a maga szeretője. Mindig lesz olyan aki a kicsit szereti, és lesz olyan is aki a nagyobbat :) személy szerint egy kicsit kerekebb popsit szeretem
4/21 anonim válasza:
Két felét. Ami a tenyerembe elfér, illetve az adott hölgy alkazához képest arányos. Illetve még amit úgy tudok megfodni hogy rá tudom emelni a számra és úgy szethúzni nyaláshoz.
5/21 anonim válasza:
Szerintem sem csak a méreten van a lényeg, mert a forma is számít. Ha az adott csaj/nő csípőszélességéhez még arányos, akkor az lehet vonzó. Amikor már szó szerint kidudorodó potrohról beszélünk, na az már inkább taszító. 😅
6/21 anonim válasza:
Alexis Texas, Ava Rose méretűeket. Jó nagy, húsos de még nem a zsíros csoffadt kategória
7/21 anonim válasza:
A kisebb kerek popsikat jobban szeretem. Ha a közepesnél nagyobb, az már nem előnyös a szememben, de hát ahány ház, annyi szokás ugyebár.
8/21 anonim válasza:
Mondjuk egy 22 éves Anita Blond-ét, egy olyan az 10/10-es.
10/21 anonim válasza:
Nekem valamiért a kicsi, kerek jön be. Nem pedig az a nagy 😃 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!