Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a páromnak,h nem szeretem ha mindig fogdos?
Korábban már a nevelő apám gyakran fogdosott és szexualitáshoz kapcsolódo megjegyzéseket tett nekem, amitől megundorottam a férfiaktól...
Lett egy párom már 1 éve aki ugye szintén fogdos de szeretem őt csak a fogdosásait nem.
Már szóltam neki de nem fogja fel...
Vmikor én is kezdemenyezek h en is fobdosom őt mert ő azt élvezi és ezt hántorgatja fel, h én bezzek fogdoshatom őt, ö pedig engem nem...
Jogosan. De nem tudok ezzel mit kezdeni. Ezért kérek itt tanácsot.
Mutasd meg neki azt, amit nekünk.
Illetve tedd még hozzá, hogy ha te szeretsz a csajodhoz érni, keress magadnak másikat, vagy nekem pszichiátert.
Pszichológus.
Normális férfival nem lehet azt hosszú távon eljátszani, hogy hozzád sem érhet.
Annyit még próbálhatnál, ha te is fogdosod őt, hogy megfogod a kezét, és te teszed oda magadra.
Ha pedig ő akar fogdosni, akkor fogja meg a kezed, aztán... ahogy fent.
Jó, ez sajnos nem mindig elhatározás kérdése.
Tényleg érdemes pszichológushoz menni ezzel - de előtte még kipróbálhatjátok, amit mondtam.
A mellemet a seggemet fogdosa minden adando pillanatban. Fel kellek és már a hozzám nyúl. Megfordulok és a seggemet szekalja. Nyilvanos helyen is. Ott nagyobb szerepe van az arcomnak, mokor koszos, zsiros a keze a munkától. És a pocimnak amit én nem szeretek magamon.
Én is elfogadtam h mi nem tetszik neki és nem is csinálom neki. Akkor ő az enyémet mièrt nem tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!