Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a paromnak hogy szeretem a kemény durva szexet?
Túlságosan kinos..komoly párkapcsolatban vagyunk kb fél éve..viszont megtudta h volt reszem durva szexben az exemmel..jobban elvezem mint a lassút es legalabb megvan az orgazmus is..meg valaki van ezzrl igy?
Fojtogtas,pofozas,úgy hogy q férfi vegye at az irányítást teljesen falra felnyomás is...mivel tudja h ezek közül volt ilyen szexben részem az exemmel nem csk lenez hanem nemis tudja hohy en erre indulok be stb azt mondta remeli nem szakitok vele ha o nem fog velem ilyeneket csinálni..eléggé kinos volt föleg h nem merem elmondanu neki ezt a vágyat..Lassu szeretkezest is szeretem de sajnos nem tudok elmenni úgy (no vagyok es igy nehezebb id)hogyan vegyem rá hogy ezt kielégítse nálam akar rendszeresen is?milyen jeleket adjak neki stb?
Már tud róla, azt is hogy szereted, volt is rá reakciója, had idézzelek "azt mondta remeli nem szakitok vele ha o nem fog velem ilyeneket csinálni".
Nincs mit ezen ragozni, te erre vágysz ő meg nem tudja megadni. Beszélgessetek róla és utána eldöntöd mitévő legyél (lemondasz a vágyadról - mondjuk nem igazán lehet), vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!