Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik az hogy az aszexualitá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik az hogy az aszexualitásom miatt szeretem inkább a gyerekeknek készült zenéket és nem érdekelnek egyáltalán azok a zenék, amik a kortársaimat érdeklik? Vagy ezt simán azért mert kicsit infantilis is vagyok?23f

Figyelt kérdés
Szóval a legtöbb zene én úgy veszem észre hogy nem is igazából a zenéről szól hanem a szex ről meg a dugásról meg szexinek mondott nők vonaglanak és rázzák a feneküket, vagy ha a női oldalról nézzük akkor sexynek mondott férfiak csinálják ugyanezt, nekem ezeket nem lehet eladni mert hiányzik a szexuális vágy belőlem! Egyébként megjegyzem még mielőtt valaki azt hiszi hogy impotens vagyok, az a szexualitás nem azt jelenti! Viszont a kérdésem az az, hogy vajon miért szeretem kifejezetten az olyan dalokat amíg gyerekeknek készülnek eredetileg? Lehet ennek köze ahhoz hogy aszexuális vagyok illetve infantilis, vagy simán ízlés? Egyébként filmek helyett is inkább meséket nézek
2022. aug. 24. 21:50
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Hallgass trash metált, ott garantáltan nem vonaglanak és nem a szerelemről énekelnek 😂

Egyébként meg ja, szimplán infantilis vagy, nem az aszexualitásod miatt van (bár valószínűleg mindkettő ugyanazon pszichés gyökerekről táplálkozik nálad, de pontosabban csak egy agyturkász tudná megmondani).

2022. aug. 24. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!