Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy dom mit csinál a fiúval...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy dom mit csinál a fiúval ha párral van?

Figyelt kérdés

Tehát akkor csak azért kell pl a pasinak orálisan kényeztetnie hogy megalázza és nem azért mert izgatja? Vagy mit csinál vele egy fiatal dom? És a heteró sub meg is teszi? Mondhat nemet?

Még nézelődöm csak a témában és ez pl teljesen érthetetlen. Bocs ha butaság.

2022. máj. 30. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
❓❓❓
2022. máj. 30. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem azt akarod tudni mit kell csinálnod majd a dommal ha találkoztok? Logikusan azt amit megbeszéltek. Ha te pl hajlandó vagy orálisan kényeztetni büntetésként akkor azt. Bár heteró dom szerintem ilyet nem kér csak akkor ha nagyon élvezi hogy a másikat így megalázza. Én pl elgondolkoznék rajta ha úgy lenne. De még nem volt szerencsém párhoz. Amúgy vannak erre BDSM ismerkedő oldalak. Ott többen segítenek. De ne számíts fiatalokra. Kb 30 felett van minden dom. Én legalábbis így láttam a konkurenciát. Én is lassan 30 :D
2022. máj. 30. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fejtsd ki jobban, mire vagy kíváncsi. Olyan sokrétű helyzetről beszélsz, hogy nehéz közelebbi leírás nélkül válaszolni. Más - más igénye van az embereknek, tehát a dom - sub viszonyoknál igen egyéni a felállás. Mondhatni megbeszélés kell hozzá, ám olyanok is vannak, akik nem szeretik részletesen megszabni, inkább úsznak az árral, a történéssel. Legfeljebb a nemleges dolgokat szabják meg. Három szereplő estén már három különböző igényt kell egyeztetni, többnél többet.

Nálunk nejem csak a normál szexet vagy a dom szerepet kedveli, jómagam akár a dom, akár a sub szerepet. Voltunk már hármasban fiúval/férfivel, lánnyal/nővel, négyesben párral, hatosban párral. Egyik barátnőnkkel 2,5 évig együtt éltünk hármasban, vele voltunk swinger clubban is, de kétszer bevettünk két srácot is, tehát ötösben. A klub kivételével mindig összehangoltuk az igényeket beszélgetve az ismerkedési szakaszban. Többesben is volt igény dom / sub játékokra, némi bdsm-re.

Lényeg: megbeszélés, megegyezés kérdése, mit csinál egy dom irányú pasi többesben, ahogy a partnerek is.

(Nálunk volt egy kellemetlen élményünk is. Férfival szemben domnak, nővel szemben subnak mondó sráccal (fiatal fogorvossal) ismerkedtünk meg. Eljutottunk az ágyig. Nejem dominánsan lépett fel mindkettőnkkel szemben, első lépésben utasított, hogy szopjam a méretes szerszámát. Ez tetszett is a srácnak, de amint nejem belemarkolt a heréibe és négykézláb állítva határozottabban verte a farkát ő felugrott, hogy ez neki nem tetszik és elviharzott. Azt sem várta meg, hogy megbeszéljük, mi nem tetszett neki, miként szeretné inkább. Valahogy úgy éreztük, mintha homoszexuális lenne inkább, aki próbálkozásnak szánta a hármast, de nem élvezte a női partnet. De ez csak megérzés, hiszen nem kötötte az orrunkra, mi gondja volt.

Szerencsére, semmi egyéb negatív élményünk nem volt soha!)

2022. máj. 30. 18:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

3# vagyok. Elfelejtettem mondani, mi mindketten biszexek vagyunk. Hetero férfi partnerünk is volt másik pár esetében, de ő csak a nőkkel volt hajlandó szexelni. Állítólag vannak olyan hetero cukold kedvelők, akik bevállalják parancsra a szopást, de mi nem találkoztunk ilyen személlyel, tehát, nem tudok nyilatkozni erről.

Valóban nem jött át a kérdésedből, hogy TE melyik személy vagy a témában, a sub vagy a dom. Ha a sub, aki utasításra akár szopna is, akkor olyan partnert, párost keress, akiknek ez bejön. Amennyiben dom vagy, aki szopatna is akkor olyan párost. Ennyi a nagy trükk! ;-)

2022. máj. 30. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Előtte megbeszéltek mindent. Azt kell csinálni. Előre ne kombinálj, ne stresszelj! 33/N
2022. jún. 12. 20:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Kis zűrzavart érzek a kérdésben.

Szóval ha a dom (azaz férfi) hetero, akkor pasitól nem akar semmit.

Ha pasi létére pasit akar alázni, akkor nem hetero.

Esetleg a Dominát (női megfelelő) kevered össze.

Mindenesetre azt neked kell tudnod, hogy kivel mire vagy hajlandó, ahogy előttem is helyesen megírták többen: ez egy megegyezésen alapuló dolog, olyant nem kötelező megcsinálni ami nem volt előre egyeztetve. Normális Dom/Domina el se kezdi, mielőtt világosan tisztázta a határokat, a tabukat.

2022. jún. 13. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!