Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul vagyok, ha arra...

Rosszul vagyok, ha arra gondolok, hogy a húgom randizni megy vagy csinál valamit egy fiúval. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én 23 éves lány vagyok, elég sokszor pofára ejtettek, naiv kislány voltam. Nem akarom, hogy őt is átverjék vagy esetleg mégdurvábban mint engem. Nem ismeri a pasikat, olyan kis álomvilágban él. Még csak 14 éves, de már járkál velük sétálni meg ilyenek.Olyankor mindig tök ideges vagyok. Valaki tud mondanivalami megnyugtatót vagy személyes tapasztalatokat? Köszönöm
2011. dec. 24. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
29%

Ne legyél irigy.

A húgod lehet jobb emberismerő, mint te, tudhatja nálad jobban kezelni a férfiakat is. Ha meg hibázik, hát majd tanul belőle, ez az élet rendje.

2011. dec. 24. 18:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, mond el neki, hogy téged is átvertek már stb. Vigyázzon magára, ne engedjen a fiúknak sokat..
2011. dec. 24. 20:27
 3/3 anonim ***** válasza:
És mi van, ha ő nem is randinak fogja fel, hanem barátkozásnak? Őszintén, nekem 1 db lány barátnőm volt, a többi barátom/haverom mind fiú volt, és most is csak fiúk vesznek körül, én a fiúkat hamarabb kiismerem, mint a lányokat. És ha randizni is megy, hidd el, sétánál semmi rossz dolgot nem tudnak csinálni, ha határozott, akkor nem fogják átejteni.
2011. dec. 24. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!