Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves korotokig hány nőt próbáltatok fel? Én 14-nél tartok, de nem tudom ez jónak számít-e. 22F
Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 10:16
21/31 anonim válasza:
Tudom, tudom! -Az "angol minőség", - ami simán szétcsattan az ember farkán! :D
22/31 anonim válasza:
Így azért más a leányzó fekvése, de azért nem szabad általánosítani. Nekem is volt olyan lány, aki megcsalt az exével. Nem vagyok rá büszke, de vele jól kicsesztem. De utána mindenki tiszta lappal indult nálam.
#7 voltam
23/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bunkó a lányokkal. Normálisan viselkedem. Csak nem képes kialakulni bennem a bizalom, így ők maguk továbbállnak. Fél évig jártam egy pszichológus nőhöz, végül őt is felpróbáltam. Utána már nem jártam hozzá.
2022. szept. 6. 14:36
24/31 anonim válasza:
30 eves koromban tartottam 10-15 korul, de azota is egy fullos milfet dongetek par naponta, aki azota a felesegem :D nem vágyok az osszesitett erteken novelni.
25/31 A kérdező kommentje:
Mennyi lehet a maximum, ami után még nem ég ki egy férfiállat?
2022. szept. 6. 16:07
26/31 anonim válasza:
Egy férfiÁLLAT 25 éves korára kiég és utána a kutyának se kell.
Egy normális férfi 35 évesen is férfi.
27/31 anonim válasza:
Nem attól férfi a férfi, hogy amibe csak belefér az álló farka, beletuszkolja - ha kell, ha nem!
28/31 anonim válasza:
Passz sokat. 15 éves koromtól, szinte minden hétvégémet szórakozóhelyeken töltöttem, hol a pult belső, hol a külső oldalán.
29/31 anonim válasza:
Persze mert a pszichologusok a pácienseikkel kefélnek
Akkora kamu vagy hogy azt elmodani nem lehet
30/31 anonim válasza:
Napi incel szokásos debilsége. Annyira sötét a gyerek, hogy még a trollkodás se megy neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!